Lapte de migdale, fara zahar, eco-bio, 1L - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in Lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu.
Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara gluten, fara soia, fara zahar adaugat Mod de prezentare: Flacon a 1000ml Producator: La Mandorle Produs: Franta Certificator: FR-BIO-01 Lapte de migdale, fara zahar, eco-bio, 1L - La Mandorle Alege acum Lapte de migdale, fara zahar, eco-bio, 1L - La Mandorle si bucura-te de beneficii!.
Dupa deschidere conservati la rece si consumati in 3 zile.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. * ingredient provenit din Agricultura Ecologica ** alga bogata in mod natural in Calciu Recomandari de utilizare: agitati bine inainte de consumare. si imbunatateste digestia prin aportul de probiotice o alternativa fara lactoza, fara colesterol, fără gluten, fara soia, fara nici un adaos de zaharoza Ingrediente: Apa de izvor , migdale* partial degresate* 6% (Sicilia sau Spania) Lithothamne** (alga rosie cu proprietati antiaciditate), agent de ingrosare: caragenan (extras din alga Chondrus crispus), arome naturale de vanilie * .
Caracteristici produs: bautura de mare valoare nutritiva gata pentru utilizare gust autentic, natural, in mod natural fara zahar, raspunde la toate gusturile: dulce sau sarat asigura cu usurinta echilibrul digestiv si mineral zilnic: creste aportul de proteine, calciu si magneziu...
Calciul contribuie la mentinerea oaselor si dintilor Un pahar de 200 ml furnizează 4 g proteine, 240 mg de calciu ce reprezinta 30% din consumul de referinta pentru un adult tipic (8400 kJ / 2000 kcal).
Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal.
In viata cotidiana, laptele de migdale ofera nutrienti esentiali pentru a completa o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos.
In asociere cu algele Lithothamne, migdalele sunt imbogatite cu calciu si magneziu pentru o sinergie optima.
Datorita procesului sau de fabricatie specific, elementele nutritive sunt respectate si naturaletea conservata.
Lejer catifelata, va va bucura de note subtiri si rafinate in bauturi si bucatarie pentru retete dulci si sarate.
Preparat din migdale blansate si partial degresate, fara adaos de zahar, acesta ofera o bautura lejera si placuta pentru utilizarea cotidiana.
Alternativa vegetala ideala , acest Lapte de migdale este obtinut din migdale dulci ce sunt in mod natural surse de proteine, bogate in calciu si magneziu.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Fosfor, Zinc si Fier.
Lapte de migdale, fara zahar, eco-bio, 1L - La Mandorle De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in Lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu