Laptisor de matca pur crud Belsug din natura g APITEEA Laptisorul de matca este unul dintre cele mai valoroase produse apicole deoarece contine substanta activa Acid HDA prezenta exclusiv in laptisorul de matca pur care ofera efecte antibacteriene antifungice si antivirale contribuind astfel la buna functionare a sistemului imunitar Laptisorul de matca este o substanta alba cremoasa cu un continut ridicat de nutrienti pe care albinele tinere o produc pentru a hrani larvele de albine lucratoare in primele trei zile de viata ulterior vor manca miere si polen Regina mama este singura care este alimentata exclusiv cu Laptisor de matca pe tot parcursul vietii Laptisorul de matca este un produs natural devenit foarte popular datorita proprietatiilor nutritive si a beneficiilor pe care le ofera pentru organism Este consumat pe cale orala ca supliment alimentar sau aplicat direct pe piele pentru a grabi vindecarea ranilor Continutul nutritional al laptisorului de matca reprezinta potentialul acestui produs deoarece ofera o serie de nutrienti esentiali necesari pentru o sanatate buna Laptisorul de matca contine inclusiv minerale precum si o multitudine de vitamine din familia B dar si aminoacizi diferiti inclusiv cei aminoacizi esentiali pe care organismul uman nu ii poate produce si pe care trebuie sa ii primeasca din alimentatie Compozitia nutritionala a laptisorului de matca variaza in functie de provenienta produsului Trebuie mentionat ca nu se cunoaste mixul compozitional complet al laptisorului de matca dar se considera ca efectele sale pozitive asupra sanatatii provin din proteinele sale unice si acizii grasi Astfel laptisorul de matca este singura sursa de acid hidroxidecenoic HDA care are proprietati antibacteriene antivirale si regeneratoare puternice si se intalneste doar in laptisorul de matca pur crud.
Laptisor de matca pur crud Belsug din natura g APITEEA Laptisorul de matca este unul dintre cele mai valoroase produse apicole deoarece contine substanta activa Acid HDA prezenta exclusiv in laptisorul de matca pur care ofera efecte antibacteriene antifungice si antivirale contribuind astfel la buna functionare a sistemului imunitar Laptisorul de matca este o substanta alba cremoasa cu un continut ridicat de nutrienti pe care albinele tinere o produc pentru a hrani larvele de albine lucratoare in primele trei zile de viata ulterior vor manca miere si polen Regina mama este singura care este alimentata exclusiv cu Laptisor de matca pe tot parcursul vietii Laptisorul de matca este un produs natural devenit foarte popular datorita proprietatiilor nutritive si a beneficiilor pe care le ofera pentru organism Este consumat pe cale orala ca supliment alimentar sau aplicat direct pe piele pentru a grabi vindecarea ranilor Continutul nutritional al laptisorului de matca reprezinta potentialul acestui produs deoarece ofera o serie de nutrienti esentiali necesari pentru o sanatate buna Laptisorul de matca contine inclusiv minerale precum si o multitudine de vitamine din familia B dar si aminoacizi diferiti inclusiv cei aminoacizi esentiali pe care organismul uman nu ii poate produce si pe care trebuie sa ii primeasca din alimentatie Compozitia nutritionala a laptisorului de matca variaza in functie de provenienta produsului Trebuie mentionat ca nu se cunoaste mixul compozitional complet al laptisorului de matca dar se considera ca efectele sale pozitive asupra sanatatii provin din proteinele sale unice si acizii grasi Astfel laptisorul de matca este singura sursa de acid hidroxidecenoic HDA care are proprietati antibacteriene antivirale si regeneratoare puternice si se intalneste doar in laptisorul de matca pur crud