Al doilea vin de la Chateau Beauregard, Benjamin de Beauregard, este produs dintr-o selectie stricta de parcele pe soluri mai nisipoase.
Asocieri gastronomice: se potriveste perfect cu dovleac, curry picant cu miel sau pui la fiert in vin rosu..
Temperatura de servire: 15 - 18°C.
Gust: textura echlibrata si densa, aciditate placuta si neteda cu prezenta notelor minerale ale solurilor dominate de pietris si argila.
Miros: note de cirese negre si prune.
Culoare: purpurie minunat de stralucitoare.
Fermentarea este urmata de invechire timp de 12 luni in butoaie de stejar.
Aceasta este urmata de fermentarea in cuve la temperaturi controlate.
Aici sunt selectati si separati cu grija.
Cand s-au copt perfect, strugurii pentru Benjamin de Beauregard Pomerol sunt recoltati exclusiv manual, dupa recoltare, strugurii ajung imediat la teasc.
In Bordeaux, strugurii produsi pentru acest vin cresc pe soluri argiloase si pietris.
Benjamin de Beauregard Pomerol este un vin Rosu de prima clasa si cu un minunat echilibru oferit de soiurile de strugurii Cabernet Franc si Merlot.
Al doilea vin de la Chateau Beauregard, Benjamin de Beauregard, este produs dintr-o selectie stricta de parcele pe soluri mai nisipoase