Legea privind procedura insolventei persoanelor fizice nr.
Aceasta editie cuprinde si trimiteri la actele normative secundare, adoptate in aplicarea Legii, dar si numeroase propuneri de lege ferenda.. 151/2015, alaturi de o "calauza" coerenta, concisa si aplecata atat asupra laturii teoretice, cat si a celei practice.
Prin urmare, va invitam intr-o incursiune prin cele 10 capitole si 93 de articole ale Legii nr.
Totusi, parafrazandu-l pe cunoscutul psiholog de origine elvetiana Carl Gustav Jung, care afirma ca "nu putem schimba un lucru pana cand nu-l acceptam", prin analogie, nu putem schimba prevederi din aceasta lege pana nu o cunoastem suficient de bine.
Are incontestabil numeroase plusuri, dar si dispozitii criticabile, echivoce sau insuficient corelate, care impun in viitorul apropiat modificari importante ale acestui act normativ.
Legea privind procedura insolventei persoanelor fizice, desi este o reglementare ampla si complexa, nu este perfecta.
Desi acest demers nu reprezinta o analiza completa a Legii, comentariile ii sprijina pe juristi, dar si pe cei neinitiati in stiintele juridice deopotriva, prin interpretarea corespunzatoare a normei juridice si enuntarea cat mai corecta a problemelor acesteia. 151/2015 in contextul intrarii in vigoare a actului normativ in data de 1 ianuarie 2018.
Legislatie relevanta si comentarii este deosebit de utila pentru persoanele interesate de cunoasterea, intelegerea si aplicarea Legii nr. 151/2015.
Legislatie relevanta si comentarii A doua editie a lucrarii Legea privind procedura insolventei persoanelor fizice nr. 151/ 2015 ed.2.
Legea privind procedura insolventei persoanelor fizice nr