Descriere YEO:
Pe YEO găsești Legendele florei si ale faunei de la Andreas, în categoria Legende si basme pentru copii.
Indiferent de nevoile tale, Legendele florei si ale faunei (Colectia: Piticul cu povesti) din categoria Legende si basme pentru copii îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 9 Lei
Caracteristicile produsului Legendele florei si ale faunei
- Brand: Andreas
- Categoria: Legende si basme pentru copii
- Magazin: grupdzc.ro
- Ultima actualizare: 12-12-2024 01:26:12
Comandă Legendele florei si ale faunei Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Legendele florei si ale faunei de la grupdzc.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Din cuprinsul acestei antologii bdquo Legenda ciocarliei ldquo bdquo Legenda cucului ldquo bdquo Legenda privighetorii ldquo bdquo Legenda pupezei ldquo bdquo Legenda ratei ldquo bdquo Povestea vulturului ldquo bdquo Pitigoiul este usor de prins ldquo bdquo Legenda randunicii ldquo bdquo De ce nu pot arborii umbla ldquo bdquo Bradul sau Pomul darurilor ldquo bdquo Legenda mesteacanului ldquo bdquo Legenda plopului tremurator ldquo bdquo Legenda salciei plangatoare ldquo bdquo Alunul ldquo bdquo Legenda ariciului ldquo bdquo Legenda florii de Nu-ma-uita ldquo etc O legenda din latina legenda inseamna bdquo lucruri de citit ldquo este o povestire fantastica ce are elemente istorice reale si este trans-misa prin viu grai. Legenda este o naratiune populara in proza sau in versuri in care se impletesc realitatea sI fictiunea. Legenda spre deosebire de basm este strans legata de un element- cheie si se concentreaza pe un loc un obiect un personaj o poveste prin care se explica originea unor fiinte a unor plante sau animale desfasurarea unor momente istorice sau faptele unor eroi etc.
Legendele combina fapte reale cu intamplari imaginare atat cele posibile cat si pe cele complet ireale. Acestea au servit de obicei pentru a explica geneza ori producerea unor fenomene sau a unor evenimente. In limbajul comun termenul a devenit sinonim mitului si se refera la ceva a carei existenta nu a fost niciodata dovedita. Nr. de pagini 128