Lichiorul Caffo Amaro Di S.
Este un digestiv exceptional, intens si armonios, decisiv pentru a fi savurat fin, absolut inaltator daca il serviti cu gheata la sfarsitul mesei, si totodata perfect pentru a imbunatati gustul cafelei..
Dupa opt luni de maturare, la preparatul obtinut se adauga Alcool si zahar si abia dupa inca sase luni de maturare se obtine un bitter de 40 de grade alcool, cu un gust plin si rotund, renumit pentru armonia perfecta a aromelor si marile proprietati digestive, care il fac unic si inimitabil.
Infuzia rece de ierburi, rizomi, flori, radacini, scoarte, seminte, rasini si frunze macinate dureaza aproximativ doua luni si garanteaza extragerea partilor nobile ale plantelor bogate in proprietati curative.
Dozele si caracteristicile celor peste treizeci de ingrediente sunt indeplinite cu o rigoare absoluta printr-un control meticulos al ierburilor si o perioada de maturare si prelucrare de aproape un an si jumatate.
Maria al Monte.
De secole, aceasta bautura a fost preparata dupa vechea formula originala a Manastirii S.
Maria Al Monte este o specialitate antica din Liguria si e un compus din produse aromatice din Alpi.
Lichiorul Caffo Amaro Di S