Descriere YEO:
Pe YEO găsești Lichior digestiv Jagermeister, 35% alc., de la Jagermeister, în categoria Acasa > Recomandari bauturi > Bauturi Germania.
Indiferent de nevoile tale, Lichior digestiv Jagermeister, 35% alc., 0.7L, Germania din categoria Acasa > Recomandari bauturi > Bauturi Germania îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 75.63 Lei
Caracteristicile produsului Lichior digestiv Jagermeister, 35% alc.,
- Brand: Jagermeister
- Categoria: Acasa > Recomandari bauturi > Bauturi Germania
- Magazin: alcooldiscount.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Lichior digestiv Jagermeister, 35% alc., Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Lichior digestiv Jagermeister, 35% alc., de la alcooldiscount.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Jagermeister e ste un lichior maro închis realizat din 56 de ierburi diferite (anason lemn dulce boabe de ienupăr ghimbir sunt unele dintre ele) cu 35% alcool. Este una dintre băuturile preferate ale germanilor și este comercializată pe scară largă în afara țării. De obicei se bea numai în pahare scurte și atunci când este combinat cu bere sau un energizant este cunoscut sub numele de Jagerbomb. Rețeta lichiorului
Jagermeister – secretă și bine înrădăcinată – este formată din 56 de ierburi fructe și condimente: lemn dulce portocală șofran nucșoară mentă anason boia și alte 49 de elemente dintre care patru sunt secrete și cunoscute doar de trei persoane din lume. La prepararea lichiorului
Jagermeister ingredientele solide sunt măcinate și amestecate cu apă timp de cinci săptămâni. Apoi extractul obținut este combinat cu zahăr și alcool și îmbătrânit timp de un an în butoaie de stejar după care este verificat filtrat testat și ambalat în cele din urmă în clasica sa sticlă verde. Rezultatul este un lichior captivant robust și intens (cu 35% alcool) care pentru mulți are un postgust medicinal interesant: un fel de amestec dulce de lemn dulce malț și sirop. Această aromă specială a triumfat de la lansarea sa comercială în 1935 când Curt Mast a început să o producă în orașul Wolfenbüttel și a început să fie exportat în 1974 adunând treptat o mulțime de adepți internaționali.