Bon VIVEUR ROSU – Primul vin ROSU din Romania cu medalie de aur, 95 puncte la Decanter.
Temperatura recomandata de servire: 14 C – 16 C (se sugereaza o aerare a vinului timp de 45 minute).
Asocieri culinare: se recomanda a fi asociat cu carne rosie, miel, branzeturi usor maturate, gratare din porc sau miel cu garniture usor condimentate.
Postgustul, lung cu o completare de arome de invechire.
Acest vin grupeaza o serie de parfumuri, de la note vegetale specifice soiurilor ce-l compun, la note de ciocolata alba, nuca de cocos, cacao, vanilie condimentata, cuisoare, scortisoara, fum si trabuc, provenite din fermentare si maturare in vase de lemn de difierite capacitati.
Cupajul ROSU are in componenta sa 70% vin Cabernet Sauvignon vinificat in trei stiluri diferite si 30 % vin Merlot vinificat in doua stiluri diferite.
Bon VIVEUR ROSU – Primul vin ROSU din Romania cu medalie de aur, 95 puncte la Decanter