· SAPIENT Alb – Feteasca Regala care este parte majoritara din cupaj se prezinta cu note florale de narcise, flori de tei, caise confiate si nuca de cocos din faptul ca a stat noua luni in butoaie de 400 l, Sauvignon-ul Blanc aduce aromele florilor de soc si menta, Pinot Gri desi cel mai putin parte din cupaj aduce prospetime prin aromele de mar si lamiae.
TemTemperatura recomandata de servire – 8 C- 10 C.
AsoAsocieri culinare: branzeturi cu mucegai alb, preparate din peste gras, carne alba cu sosuri albe si mirodenii semi-aromate.
Postgust lung si puternic. · SAPIENT Alb – Feteasca Regala care este parte majoritara din cupaj se prezinta cu note florale de narcise, flori de tei, caise confiate si nuca de cocos din faptul ca a stat noua luni in butoaie de 400 l, Sauvignon-ul Blanc aduce aromele florilor de soc si menta, Pinot Gri desi cel mai putin parte din cupaj aduce prospetime prin aromele de mar si lamiae