Continut scazut de zaharuri, sub 4%. .
Ideal pentru: diabetici, in curele de slabit, pentru copii si adolescenti, persoane sportive.
Gama Lizi’s Granola are incarcatura glicemica masurata, tocmai pentru a va oferi incredere nu numai prin beneficiile sale nutritionale, cat și prin efectul asupra corpului.
Produsele noastre sunt preparate din ingrediente integrale, care va sustin cu energie și proteine pe tot parcursul zilei.
Folosind cele mai bune ingrediente naturale, Lizi’s Granola a fost creata cu grija, pentru a va oferi un produs premium, care este atat sanatos, cat si deosebit de gustos.
Ingrediente: fulgi de ovaz, ulei de rapita, fulgi de cocos deshidratati, bucati de nuci in proportii variabile: caju, migdale, nuci si alune, seminte in proportii variabile de floarea soarelui si de dovleac, fructoza (1.6%), melasa (1.6%) Utilizare : se poate consuma ca atare sau in iaurt, cu lapte, cu fructe etc Reteta noastra preferata: Granola + iaurt degresat + indulcitor Sweet Freedom :-) Granola este un amestec bogat de diferite tipuri de nuci, seminte si fulgi de ovaz rumenite in cuptor la foc bland.
Vegan.
Ideal pentru: diabetici, in curele de slabit, pentru copii si adolescenti, persoane sportive 100% Produs Natural: 
Fara zahar , Indulcitori artificiali, Uleiuri hidrogenate, Fara OMG, conservanti sau aditivi.
Este singurul produs de pe piata care are masurat Glicemic Load (incarcatura glicemica), concept introdus in 1997 la Universitatea Harvard.care descrie atat calitativ (prin indicele glicemic) cat si cantitativ prin numarul de carbohidrati ingerati, raspunsul glicemic al organismului.
Glicemia depinde atat de indicele glicemic, cat si de cantitatea totala de glucide ingerate.
Util pentru controlul nivelului de zahar in sange.
Medalia de Aur pentru gust in 2009 la cel mai important concurs din domeniul alimentar Great Taste Awards, desfasurat anual in Marea Britanie.
Celebrul Maestru Culinar Raymond Blanc degustand Lizi’s Granola: ,,Gustul este uimitor”- Evening Standard.
Delicios, gustos, sanatos.
Continut scazut de zaharuri, sub 4%