Luciano Arduini Sacheta Valpolicella Classico Superiore DOC - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L

Luciano Arduini Sacheta Valpolicella Classico Superiore DOC - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L

Detalii Luciano Arduini Sacheta Valpolicella Classico

bauturialcoolice.ro
Vânzător
bauturialcoolice.ro
Pret
109.23 Lei
Categorie (vânzător)
VINURI  >  VIN SEC
Marca
La Bollina

Produs actualizat în urmă cu 1 zi
Descriere YEO:

Luciano Arduini Sacheta Valpolicella Classico - Disponibil la bauturialcoolice.ro

Pe YEO găsești Luciano Arduini Sacheta Valpolicella Classico de la La Bollina, în categoria VINURI  >  VIN SEC.

Indiferent de nevoile tale, Luciano Arduini Sacheta Valpolicella Classico Superiore DOC - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L din categoria VINURI  >  VIN SEC îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 109.23 Lei

Caracteristicile produsului Luciano Arduini Sacheta Valpolicella Classico

  • Brand: La Bollina
  • Categoria: VINURI  >  VIN SEC
  • Magazin: bauturialcoolice.ro
  • Ultima actualizare: 21-11-2024 01:37:06

Comandă Luciano Arduini Sacheta Valpolicella Classico Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Luciano Arduini Sacheta Valpolicella Classico de la bauturialcoolice.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Luciano, actualul producator, a continuat pe calea inovatoare a parintelui Battista, facandu-si propria cultura a vinului, dar interpretand-o in conformitate cu o viziune personala. In 2000, compania Arduini a facut un salt inovator in comparatie cu structura anterioara.Ferma Arduini creste si, dobandind experiente noi, se dezvolta si inoveaza, continuand pe calea evolutiva deja urmarita de bunicul Gabriele cu 60 de ani mai devreme. Caracteristica unica a acestui vin consta in metoda sa de productie, prin care se utilizeaza atat tehnici “withering”/"ofilirea", cat si "Ripasso". Scopul combinarii acestor tehnici este de a creste corpolenta vinului si complexitatea buchetului sau. Strugurii sunt recoltati in ultimele 10 zile ale lunii septembrie. Ciorchinii cei mai buni si cei mai sanatosi sunt asezati in tavi, avand grija sa nu deterioreze strugurii. Acestea sunt apoi mutate in magazii pentru uscarea fructelor, bine ventilate, unde sunt lasati sa se usuce pe durata toamnei, pierzand pana la 35% din greutatea lor. Desciorchinarea si presarea usoara in noiembrie. Prima macerare care dureaza aprox. 20 de zile.Ulterior se efectueaza tehnica "Ripasso", care implica fermentarea pe coji a strugurilor Amarone intacti timp de aproximativ 10 zile intre februarie si martie. Dupa care, vinul este transferat in baric-uri (1/2 francez si 1/2 american), unde este lasat sa se maturizeze timp de aproximativ 18 luni, dupa care este supus imbatranirii ulterioare in sticla. Culoare: rosu intens. Buchet: cu o aroma extrem de fructata. Gust: pe palat: o aroma moale si catifelata, cu un indiciu puternic de migdale. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri gastronomice: carne rosie, carnea la gratar, fripturi si branza matura.

Luciano Arduini Sacheta Valpolicella Classico Superiore DOC - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca La Bollina