Misiunea noastra: Noi facem electrocasnice de calitate.
Carnea de vita - Semnele prospetimii sunt grasimea oase albe si.
O piulita filetata de strângere.În cazul în care partile din masina de tocat sunt montate corect iar cutitul adera perfect la sita masina de tocat functioneaza.
Pentru cea mai buna experienta câteva sfaturi a alege cea mai proaspata materie prima: Carnea de porc - Semnele prospetimii sunt culoarea roz fermitatea grasime si oase albe usor umede.
Un cutit;6.
O sita perforata;5.
O bucsa sau un rulment cu bile pentru a facilita alunecarea conului-melcat în corp;4.
Un con-melcat sau surub fara sfarsit care are la un capat un ax de antrenare si la cealalt capat un stift patrat pentru actionarea cutitului si asezarea sitei;3.
Un Corp care cuprinde o gura de alimentare si o gura pentru glisarea / iesirea produsului;2.
Masinile electrice pentru tocat carne echipate cu o sita si un cutit constituie un sistem de macinare foarte simplu constând din:1.
Reber declina orice responsabilitate pentru daune si accidente care rezulta din utilizarea sitelor având gauri cu diametre mai mari de 12 mm.
Masinile electrice pentru tocat carne Reber sunt proiectate sa functioneze cu site având gauri cu un diametru de la 3 mm pâna la 12 mm.
ATENȚIE! În cazul în care masina nu este uscata în mod corespunzator fonta poate sa rugineasca într-un timp scurt; utilizati numai apa calda si detergent neutru pentru curatare si uscati imediat si bine dupa spalare.
Dupa utilizare: pentru a dezasambla masina de tocat rotiti piulita inelara în sens antiorar scoateti placa cutitul si conul-melcat apoi se scoate corpul din fonta din corpul reductorului; se spala cu apa calda si detergent neutru se usuca bine si eventual se greseaza cu ulei comestibil toate piesele care au intrat în contact cu carnea. Însurubati piulita inelara fara a forta si evitati desurubarea ei în timpul functionarii.
La prima utilizare în scopul de a elimina toate reziduurile posibile de prelucrare este recomandabil sa se opereze masina de tocat cu carne deseu timp de 5 minute. Înainte de a pune în functiune spalati cu apa fierbinte tocatorul si toate componentele care vor veni în contact cu carnea.
Sunt de asemenea disponibile la cerere site cu gauri de dimensiuni diferite în functie de nevoile utilizatorului.
Utilizarea masinii de tocat carne.
Toate tocatoarele de carne Reber pot fi echipate cu un storcator de rosii (pentru sos de rosii si gemuri) sau o razatoare (pentru râsnirea pâinii si a brânzei) pe acelasi motor.
Date tehniceGreutate 13.9kgTensiune de alimentare: 230V / 50HzPutere motor: 500WDiametru sita tocare: 6mmDimensiuni (L x l x h): 475 x 230 x 320 mmGreutate neta / bruta: 7.25 / 7.7kgSet de livrare: 1x împingator; 1x cutit; 1x sita de 6mm; 2 pâlnii pentru cârnati de: 16mm si 24mmBine de stiut!! Corpul si conul-melcat sunt turnate din fonta cu acoperire staniu piulita de strângere frontala din aluminiu sita gaurita si cutit din otel cu autoascutire; piston si cuva receptie din material plastic Moplen la cerere coroana si tub pentru umplerea membranelor din plastic.
Corp elice si inel din fonta pentru uz alimentar.
Unitate de reducere axiala cu roti dintate metalice în baie de ulei.
Clasa de protectie IPX5.
Ventilator de racire capac ventilator si cutie de comutator-condensator etansa la apa din material plastic.
Motor electric cu inductie continua.
Capacitatea de tocare este de 50-90 kg/h.
Masina electrica de tocat carne Reber 9501 N este echipata cu un motor de 500W.
Veti redescoperi adevaratele arome ale alimentelor aproape nu este nevoie sa adaugati prea multe garnituri.
Simplitate si gust cu gatitul sous vide carne peste legume fructe.
Prelucrarea alimentelor este treaba noastra totul începe cu calitatea masinilor noastre studiate în detaliu.
Masinile noastre încorporeaza eficienta robustete si design mixul perfect pentru produse multifunctionale si de lunga durata.
Misiunea noastra: Noi facem electrocasnice de calitate