Faina de sorg bio, garantata fara gluten, cu continut ridicat de fibre si proteine, este perfecta in amestec cu alte fainuri pentru prepararea de paine si produse de patiserie.
Sorgul ( Sorghum vulgare L.
Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio)..
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat ferit de caldura si lumina.
Termen de valabilitate: 12 luniTara de origine: FrantaCertificator: FR-BIO-01Certificare AFDIAG: FR-011-142Produsele Primeal din gama “Ma vie Sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten.
Sorgul este una dintre primele plante care au fost cultivate, fiind deja cunoscuta in epoca greco - romana.
Originara din Etiopia este foarte raspandita in Africa, America Centrala, Asia de Sud si in Europa, fiind a cincea in ordinea importantei, dupa porumb, orez, grau si orz. ) este o cereala care apartine familiei graminacee.
Faina de sorg bio, garantata fara gluten, cu continut ridicat de fibre si proteine, este perfecta in amestec cu alte fainuri pentru prepararea de paine si produse de patiserie.
Sorgul ( Sorghum vulgare L