Maca este un aliment peruvian care creste pe platourile inalte din Anzi la altitudini de peste 3600 m.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Valori nutritionale/100g: Energie: 342 kcal/1448 kj Grasimi: 0-2 g din care saturate 0-1g Carbohidrati: 59,2 – 75.2 g din care zaharuri 19.4 – 29 g Fibre: 8 – 12.2 g Proteine: 9.5 – 14.3g Saruri: 0.53g Tara de origine: Peru.
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.
Ingrediente: 100% Maca rosie* *din agricultura ecologica Mod de utilizare: O jumate de lingurita in smoothies, sucuri, apa, salate, preparate raw vegane.
Gustul aduce usor a caramel, fiind un aliment ideal de adaugat in alimentatia de zi cu zi.
Maca rosie este a doua specie de Maca dupa raritate.
Maca este un aliment peruvian care creste pe platourile inalte din Anzi la altitudini de peste 3600 m