Maia BIO Uscata DE Secara pentru Fainuri INTEGRALE, 30G Lecker`s pentru un gust usor acrisor.
Continut: 30 g Producator: LECKER’S Bio Manufaktur GmbH.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Se coace la 180 C timp de aproximativ 50 de minute.
Rulati aluatul moale binein faina si lasati-l sa creascaintr-un vas potrivit timp de o oraintr-un loc cald.
Luati aluatul din vas si puneti-l pe o foaie de copt care a fost preincalzitain cuptor.
Mod de preparare: se amesteca toate ingredientele si se framanta bine.
Siropul de agave sau mierea pot fi folosite ca alternativa la siropul de sfecla de zahar! Paine de Secara si grau spelta: 250g de faina integrala de grau spelta, 500g de faina de secara, 1 plic de maia, 1 plic drojdie uscata, 1 lingura sirop de zahar din sfecla, 600 ml de apa calduta, 20g sare.
Sfat: pentru o crusta stralucitoare, ungeti pur si simplu painea fierbinte cu apa sarata dupa coacere.
Alergenii continutiin ingrediente sunt evidentiati.
Agricultura UE. din culturi certificate ecologic.
Ingrediente: faina integrala de secara.
pentru coacerea painii si a chiflelor.
Maia BIO Uscata DE Secara pentru Fainuri INTEGRALE, 30G Lecker`s pentru un gust usor acrisor