Produs Bio, vegan, Fara Gluten si Fara lactoza.
Tara de origine: Germania..
Alergeni urme: soia, mustar, susan. 80 minute, apoi se rastoarna din forma pe un gratar şi se lasa la racit.
Se coace la 180 – 200 ° C timp de aprox.
Se pune in cuptorul rece, insoţita de un castron cu apa.
Apoi se framanta din nou şi se pune intr-o forma unsa in prealabil.
Se lasa o ora la dospit intr-un loc cald.
Se adauga apoi 375 ml apa calduţa şi se framanta bine.
Ingrediente: Se amesteca bine 1 plic de Extract din Maia de Quinoa Biovegan, 350 g faina de hrişca, 150 g faina de soia, 1 plic de drojdie BIO BIOVEGAN (9 g) şi 1 linguriţa de sare de mare. 750 g paine Fara gluten.
Rezulta aprox.
Este bogata in calciu, fosfor şi fier.
Quinoa reprezinta una dintre cele mai bune surse de proteine.
Pentru prepararea unei paini cu aciditate tipica din Maia şi aroma exotica de quinoa, supranumita şi aurul incaşilor. 100% agricultura ecologica.
Ingrediente: Quinoa produse provenite din macinare.
Gramaj: 20g.
Produs Bio, vegan, Fara Gluten si Fara lactoza