Ingrediente:Faina integral de secara, culture starter.
Valori nutriționale medii per 100g: Energie 1250 kJ / 296 kcal Grăsimi 1,8 g din care acizi grași saturați 0,5 g Carbohidrați 52 g din care zaharuri 1,0 g Fibre 14 g Proteine 11 g Sare.
Informații despre alergeni: poate conține urme de migdale, muștar și soia. * din culturi certificate ecologic.
Ingrediente: făină integrală de secară*, culturi starter.
Se răstoarnă din formă pe un grătar şi se lasă la răcit.
Sfatul lui Käthe: Rafinaţi pâinea dumneavoastră adăugând în aluat 100 g ceapă călită, 100 g seminţe de in, 100 g diferite nuci sau 1 lingură de condimente pentru pâine. 80 minute.
Se pune în cuptorul rece, însoţită de un castron cu apă.
Se coace la temperatură de 180 – 200 ° C timp de aprox.
Apoi se frământă încă o dată bine şi se pune într-o formă de copt unsă în prealabil.
Compoziţia se lasă 2 ore acoperită într-un loc cald la dospit.
Se adaugă apoi apa şi se frământă foarte bine. 1,5 kg de pâine.
Pâine din aluat acrişor de secarăIngrediente: 1 plic de extract din Maia naturală de secară Biovegan, 700 g făină de grâu sau tărâţe de grâu, 300 g făină se secară sau tărâţe de secară, 2 plicuri de drojdie BIO biovegan (18 g), 2 linguriţe de sare, 750 ml apă călduţă.
Preparare: Se amestecă bine toate ingredientele uscate.
Rezultă aprox. 100% agricultura ecologica.
Descriere:Pentru prepararea unei pâini cu gust specific acrişor din Maia de secară. Se adaugă doar drojdie şi este gata de introdus în cuptor.
Ingrediente:Faina integral de secara, culture starter