Maiaua din Quinoa este recomandata pentru prepararea painii conferind acesteia un gust de nuci.
Valoare nutritiva in 100g : - valoare energetica: 1632kJ / 390 kcal - grasime: 242 g acizi grasi saturati: 035 g - carbohidrati: 80 g inclusiv zaharuri: 20 g - fibra: 247 g - proteina: 971 g - sare: <001 g= div=>.
Se scoate pe un gratar la racit.
Coaceti timp de 30 de minute la temperatura de 180-200 °C si in continuare 10-12 minute la temperatura de 220 °C.
Dupa ce a stat la dospit luati aluatul si framantati-l din nou timp de cateva minute apoi se inteapa aluatul la suprafata si se pune intr-o tava unsa in prealabil cu ulei.
Lasati la dospit timp de 30 de minute intr-un loc cald.
Reteta de paine cu nuci si Maia din Quinoa fara gluten: Ingrediente: -100 g faina de soia -100 g faina de hrisca -100 g faina de mei brun -100 g faina de porumb -100 g amidon de porumb -1 plic de drojdie uscata -1 plic de Maia cu Quinoa Biovegan -1 lingura de sare de mare -nuci tocate aproximativ 150 g -2 linguri ulei de masline -400 ml apa la temperatura camerei Se amesteca bine toate ingredientele uscate se adauga uleiul si apa calduta si se framanta bine.
fara organisme modificate genetic.
fara gluten.
fara lactoza.
Dintr-un plic de Maia din Quinoa se obtin aproximativ 750 g paine fara gluten.
Este bogata in calciu fosfor si fier.
Quinoa reprezinta una dintre cele mai bune surse de proteine.
Quinoa este numele unei cereale arhaice originare din America de Sud unde creste la mari altitudini.
Maiaua din Quinoa este recomandata pentru prepararea painii conferind acesteia un gust de nuci