Cumpara de la grupdzc.ro

Managementul ingrijirii pacientului - Adela Chiru. Ghid clinic pentru asistentul medical - Cison


Managementul ingrijirii pacientului - Adela Chiru. Ghid clinic pentru asistentul medical
61.75 Lei

Disponibil

(03-11-2024)
Cumpara de la grupdzc.ro

Produs vandut de grupdzc.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara managementul ingrijirii pacientului cison de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru managementul ingrijirii pacientului cison

Argumentele care recomanda acest Ghid pot continua cu prezenta in structura lucrarii a unor elemente fundamentale ce vizeaza activitatea medicala si care nu au mai fost expuse in manualele din tara noastra ca de exemplu tipuri de infectie masuri nonfarmacologice de profilaxie a infectiilor nosocomiale circuitele spitalului izolarea pacientului in caz de necesitate decontaminarea mediului spitalicesc igiena mainilor in conformitate cu ghidul O.
XVII - Managementul activitatii pentru sterilizare Bibliografie.
XVI - Aparate gipsateCap.
XV -BandajeCap.
XIV -PansamenteCap.
XIII -ClismaCap.
XII - Cateterismul uretro-vezicalCap.
XI - EndoscopiaCap.
X - Punctia BiopsiaCap.
IX - Recoltarea produselor biologice si patologiceCap.
VIII Perfuzia TransfuziaCap.
VII - InjectiileCap.
VI - Terapeutica insuficientelor respiratoriiCap.
V Monitorizarea functiilor vitaleCap.
IV Mobilizarea si igiena pacientuluiCap.
III - Clasificarea prevenirea infectiilor si circuitele spitaluluiCap.
II - Principii generale pentru Managementul ingrijirilor anamneza si conduita terapeuticaCap.
I - Internarea spitalizarea transferul si externarea pacientului.
Cap.
CUPRINS Cuvant introductiv Cap. in cazul pacientului chirurgical -tusea si expectoratia sunt favorizate prin infiltratia in jurul plagii sau blocajului intercostal cu novocaina sau amestecuri care se absorb lent - fluidificarea secretiilor bronhodilatatia aseptizarea cailor aeriene constituie modalitati ce favorizeaza dezobstructia cailor aeriene -supraveghem permanent pacientul si functiile vitale ale acestuia - salonul trebuie sa aibe o atmosfera umeda moderat incalzit 18 C-21 C -hidratarea o efectuam cu foarte mare prudenta pentru a nu favoriza prezenta lichidelor in trahee -secretiile care nu pot fi eliminate prin toaleta bucala sau drenaj postural le aspiram - utilizam catetere sterile de aspiratie de calibru corespunzator pentru a nu se astupa cu secretiile vascoase purulente -aspiram secretiile ori de cate ori este nevoie introducand cateterul in gura pana la orofaringe si rotim cateterul pe masura ce il scoatem -sonda este mentinuta 10-15 secunde cu extragerea secretiilor de pe toata suprafata -in cazul aspiratiilor nasofaringiene cateterul se introduce... - kineziterapia utilizarea in scop terapeutic a miscarilor active sau pasive. .
Manifestari pentru recunoasterea obstructiei inecare tuse zgomote respiratorii - stridente ragusite astmatice. in fimctie de localizare obstructiile pot fi catalogate - supraglotice - glotice - subglotice. in cazul copiilor sub un an obstruarea cailor respiratorii poate fi determinata de folosirea in mod imatur a limbii in cazul copiilor sub S ani lipsa de supraveghere si educatie poate determina obstruarea cailor respiratorii datorita unor obiecte si alimente - nasturi bucati de vata tifon cremvursti floricele de porumb etc.
Cauze si clasificare obstructia cailor aeriene superioare se pot datora -alimentelor mucozitatilor si secretiilor sangelui limbii edem anafilactic -regurgitarii continutului gastric laringite obstruante paralizia corzilor vocale.
CAPITOLUL VITerapeutica insuficientelor respiratorii DEZOBSTRUCTIA CAILOR AERIENEMANEVRA HEIMLICHOXIGENOTERAPIAINTUBATIA TRAHEALAALTERNATIVE pentru INTUBATIETRAHEOSTOMIA DEZOBSTRUCTIA CAILOR AERIENE Definitie si scop interventie pentru permeabil izarea cailor respiratorii constituind o prima urgenta in terapeutica restabilirii conditiilor fiziologice in insuficienta respiratorie obstructiva. gestionarea deseurilor rezultate din activitatea medicala sau siguranta alimentelor.
S.
M.
Argumentele care recomanda acest Ghid pot continua cu prezenta in structura lucrarii a unor elemente fundamentale ce vizeaza activitatea medicala si care nu au mai fost expuse in manualele din tara noastra ca de exemplu tipuri de infectie masuri nonfarmacologice de profilaxie a infectiilor nosocomiale circuitele spitalului izolarea pacientului in caz de necesitate decontaminarea mediului spitalicesc igiena mainilor in conformitate cu ghidul O


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse