Fasolea Batuta este unul dintre cele mai indragite preparate din bucataria romaneasca.
In reteta sunt incluse, bineinteles, nelipsitele condimente si usturoiul, exact in proportiile potrivite.
Iata lista de ingrediente: Fasole boabe, ulei vegetal de floarea-soarelui, apa, ceapa proaspata, sare iodata, legume deshidratate (morcov, ardei rosu, patrunjel), pasta de tomate, condimente naturale.
Produsul este sterilizat.
.Oricand ai nevoie de o garnitura delicioasa sau o gustare rapida, alege Fasole Batuta Mandy, ce are inclusa in reteta ceapa si morcov care nu fac decat sa ofere si mai multa aroma preparatului.
Cei mai multi dintre noi preferam sa o asociem cu castraveciori in otet, varza acra, gogosari sau cu alte muraturi.
Iti oferim specialitatea Mandy, in care se folosesc mai multe ingrediente decat la prepararea in gospodarie, toate insa naturale si pline de vitamine: Fasole boabe, ceapa, morcov, patrunjel, ardei gras rosu, rosii deshidratate, bulion si mirodenii.
Fasolea Batuta Mandy e minunata cu paine ori ca garnitura la preparate cu sau fara carne.
Fie ca esti vegetarian, fie ca tii post sau esti amator de carne, e greu sa nu-ti placa.
Fasolea Batuta este unul dintre cele mai indragite preparate din bucataria romaneasca