Fasolea bătută este unul dintre cele mai îndrăgite preparate din bucătăria românească.
Produs sterilizat.
Fasolea bătută Mandy se asociază perfect cu castraveții în oțet și cu orice fel de murături (varză acră, gogoșari, gogonele, pepene murat etc.), indiferent dacă o consumi ca atare, pe pâine sau ca garnitură la friptură la grătar sau cu ciolan de porc, costiță sau cârnați fripți ori prăjiți.
.Ingrediente: Fasole boabe, ulei vegetal de floarea-soarelui, apă, ceapă proaspătă, sare iodată, legume deshidratate (morcov, ardei roșu, pătrunjel), pastă de tomate, condimente naturale. Îți oferim specialitatea noastră, în care folosim mai multe ingrediente decât la prepararea în gospodărie: Fasole boabe, ceapă, morcov, pătrunjel, ardei gras roșu, roșii deshidratate, bulion și mirodenii.
Fie că ești vegetarian, fie că ții post sau ești amator de carne, e greu să nu-ți placă.
Fasolea bătută este unul dintre cele mai îndrăgite preparate din bucătăria românească