Manual de psihologie clinica. - Daniel David .
Pot sa spun ca volumele sunt si vor ramane de referinta in domeniu in tara pentru mult timp, astfel ca nu trebuie sa lipseasca din bibliografia studentilor, cadrelor didactice, cercetatorilor si practicienilor in domeniu.
O lucrare cu anvergura academica si profesionala de top, acoperind comprehensiv, prin tematici diverse, reunite in doua volume, domeniul psihologiei clinice.
Cele cinci parti acopera teme variate, precum competentele interculturale ale psihologului clinician, clasificarea tulburarilor, rolul interviului clinic in evaluarea psihologica si efectul perioadei pandemice asupra starii de sanatate mintala a indivizilor.
Acest prim volum descrie traseul pe care orice aspirant trebuie sa-l parcurga pentru a deveni psiholog clinician: pe de o parte, se subliniaza importanta adaptarii practicianului la nevoile in continua schimbare ale oamenilor si, pe de alta parte, este explicat demersul din spatele alegerii interventiilor si aplicarii acestora.
Volumul 1: Teorie, practica si specificitateCuvant-inainte de Daniel David Proiect amplu, Manualul de psihologie clinica abordeaza domeniul dintr-o perspectiva contemporana, surprinzand transformarile si evolutiile sale.
Manual de psihologie clinica