Marea carte de bucate romanesti, de Maria Cristea Soimu , cu peste 1000 retete traditionale si moderne Aperitive, salate si garnituri Sosuri
Sufleuri si budinci Paine si preparate din fainoase Preparate din gris, malai si orez Borsuri, ciorbe si supe
Preparate din legume Preparate din carne de porc Rasoluri
Preparate din carne de vita Preparate din carne de ovine Preparate din carne tocata Preparate din carne de pasare Preparate din peste si moluste Retete batranesti Dulciuri si prajituri de casa Creme, torture, inghetate Conserve din fructe si legume Pranzul de post Masa de Florii Masa de Paste Masa traditionala de Craciun.
Marea carte de bucate romanesti, de Maria Cristea Soimu , cu peste 1000 retete traditionale si moderne Aperitive, salate si garnituri Sosuri
Sufleuri si budinci Paine si preparate din fainoase Preparate din gris, malai si orez Borsuri, ciorbe si supe
Preparate din legume Preparate din carne de porc Rasoluri
Preparate din carne de vita Preparate din carne de ovine Preparate din carne tocata Preparate din carne de pasare Preparate din peste si moluste Retete batranesti Dulciuri si prajituri de casa Creme, torture, inghetate Conserve din fructe si legume Pranzul de post Masa de Florii Masa de Paste Masa traditionala de Craciun