Mas de Lavail este rodul unei pasiuni de familie.
Strugurii sunt recoltati cu atentie si vinificarea este cat se poate de traditionala cu control al temperaturii.
Culoare: Auriu palMiros: Buchet aromatic fin si elegant imbracat in arome de fructe albe, pere si note de floriGust: Intens si puternic pe palat completat de note de miere si turta dulceTemperatura de servire: 8 - 10 °CAsocieri gastronomice: Excelent ca aperitiv, alaturi de preparate din carne alba sau preparate din peste, foie gras, fructe exotice, inghetata.
De atunci, gama s-a diversificat si mereu ca familie isi urmeaza pasiunea pentru terroir-ul, profesia si vin.
Mas de Lavail Pepite este obtinut din soiul Muscat Petits Grains.
Astfel, cu sprijinul oenologului si al intregii familii, primele sticle au putut sa vada lumina zilei.
In 1999, Jean, pe atunci cooperator la pivnita Maury, a avut ocazia sa achizitioneze Domeniul, sustinut de bunici, Georges si Pierre.
Mas de Lavail este rodul unei pasiuni de familie