Masa Laptop Air Space Pliabila pentru Laptop - GAVE


Masa Laptop Air Space Pliabila pentru Laptop
189 Lei

Disponibil

(27-06-2022)
Cumpara de la gave.ro

Produs vandut de gave.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara masa laptop air gave de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru masa laptop air gave

Masa Laptop Air Space Pliabila pentru Laptop Urasti sa stai toata ziua intr-un singur loc in timp ce lucrezi la laptop? De acum poti sa folosesti laptopul oriunde cu suportul Air Space, complet reglabil si super-portabil.
Suportul pentru Laptop Air Space dispune de suport care nu permite laptopului sau notebook-ul sa alunece indiferent de unghiul de inclinare Caracteristici generale: - inaltimea si unghiul de inclinare reglabila - suport pentru mouse si Laptop - poate fi folosit in pozitia culcat, sezut sau stand in picioare - ideal pentru birou si pentru uz casnic - suport mouse - ventilator.
Ventilatorul se conecteaza la Laptop prin cablu USB.
Daca vreti sa vizionati un film in timp ce stati in pat, puteti face acest lucru la unghiul perfect! Suportul Air Space are un ventilator de racire incorporat pentru a preveni supraincalzirea laptopului sau tabletei.
Datorita dispozitivelor de ajustare personalizate, puteti regla suportul in pozitia perfecta. si aveti intotdeauna un birou personalizat! Este perfect pentru studenti, elevi si artisti digitali, care sunt adesea obligati sa stea la birou pentru perioade lungi de timp.
Luati suportul Air Space cu dvs.
Pozitionati suportul cum aveti nevoie cu ajutorul reglajelor.
Folositi laptopul oriunde, fara pozitii incomode sau dificultati de a vedea.
Masa Laptop Air Space Pliabila pentru Laptop Urasti sa stai toata ziua intr-un singur loc in timp ce lucrezi la laptop? De acum poti sa folosesti laptopul oriunde cu suportul Air Space, complet reglabil si super-portabil


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse