Beneficiile mierii de albine si ale laptisorului de matca asupra pielii sunt cunoscute inca din antichitate: hidrateaza, hranesc, regenereaza, intarzie imbatranirea pielii si aparitia ridurilor,datorita nutrientilor pe care ii contin (vitamine, minerale, aminoacizi, acizi grasi si antioxidanti).
Se lasa sa actionize cca 30 minute dupa care poate fi inlaturata cu o discheta de bumbac..
Mierea de albine are proprietatea de a retine apa din piele asigurand o hidratare optima, iar laptisorul de matca hraneste pielea datorita nutrientilor pe care ii contine.
Utilizare: O data sau de doua ori pe saptamana se aplica un strat generos pe tenul perfect curat, evitand zona de contur a ochilor.
Acizii naturali Alfa Hidroxi (AHA) au efecte imediat vizibile: exfoliaza pielea, eliminand celulele moarte, catifeleaza tenul, diminueaza ridurile, stimuleaza productia de colagen si regenerarea celulara.
Extractul de bujor este o sursa de tinerete si energie, stimuleaza mecanismul celular, are efect detoxifiant si regenerant, reda aspectul omogen, elasticitatea si stralucirea pielii.
Mierea de salcam si laptisorul de matca BIO sunt pure si provin de la stupine ecocertificate din zonele nepoluate ale Transilvaniei.
APITERRA a dezvoltat o metoda de prelucrare la rece pentru a pastra intacte proprietatile active ale ingredientelor naturale.97% INGREDIENTE DE ORIGINE NATURALAIngrediente active:Miere de slacam BIO Laptisor de matca BIO Extract de bujor Acizii naturali Alfa Hidroxi naturali Unt de shea Unt de cacaoGratie ingredientelor active naturale MASCA purifica si revitalizeaza tenul, exfoliaza bland lasand pielea neteda, stimuleaza sinteza colagenului si a elastinei favorizand reinnoirea celulara, uniformizeaza tenul si estompeaza petele pigmentare, hidrateaza profund si hraneste intens, imbunatateste textura si aspectul pielii.
Beneficiile mierii de albine si ale laptisorului de matca asupra pielii sunt cunoscute inca din antichitate: hidrateaza, hranesc, regenereaza, intarzie imbatranirea pielii si aparitia ridurilor,datorita nutrientilor pe care ii contin (vitamine, minerale, aminoacizi, acizi grasi si antioxidanti)