Aparatul de gheata profesional Master Frost de la Hendi este un aparat esential pentru restaurante cafenele si baruri.
Greutate neta/bruta: 55/57 kg..
Putere/tensiune: 720 W/230 V.
Dimensiuni: 600×580×(H)840 mm.
Capacitate recipient pentru gheata: 15 kg.
Productie zilnica: 65 kg.
Agent frigorific: R454c.
Furtunuri de admisie si evacuare si cupa de gheata incluse.
Curatare usoara datorita pieselor detasabile.
Picioare reglabile.
Reglarea nivelului de umplere a recipientului de gheata.
Consum redus de energie.
Functionare eficienta la temperatura ambientala de pana la 42gradeC.
Performanta si durata de viata extinse a compresorului.
Metoda inovatoare de schimb de caldura prin intermediul unui condensator suplimentar – recuperarea caldurii compresorului utilizat pentru dezghetarea placii de pulverizare.
Aparatul foloseste metoda de pulverizare pentru a modela cuburi perfect clare cu orificiul hexagonal care au o suprafata de racire mai mare si asigura un timp de racire mai lung - minimizand in acelasi timp subtierea bauturii.
Orificii de aerisire din partea din fata a carcasei pentru a permite instalarea sub blat a aparatului de gheata.
Interior din plastic.
Carcasa robusta din otel inoxidabil AISI 304.
Aparatul este conceput pentru utilizare in baruri pub-uri cafenele si restaurante.
Folosind o metoda de pulverizare face cuburi de gheata perfect limpezi cu o gaura hexagonala asigurand un grad ridicat de racire cu subtierea minima a bauturilor.
Aparatul de gheata Master Frost 65 kg/24 h este un aparat eficient recomandat pentru utilizare in baruri pub-uri cafenele si restaurante.
Aparatul de gheata profesional Master Frost de la Hendi este un aparat esential pentru restaurante cafenele si baruri