Proces de coacere a painii complet automate  
Caracteristici principale: senzor de temperatura, dozator de drojdie, dozator de stafide si nuci, 17 tipuri de programe de coacere, tava cu strat neaderent pe baza de fluoropolimer diamantat, cronometru digital pentru 13 ore.
Puteti alege unul din cele trei niveluri de dimensiuni pentru paine si culoare pentru coaja, pentru a coace exact painea dorita. 17 tipuri de programe de coacere  
Trei retete noi (paine artizanala rustica, aluat rustic, paine rustica cu apa carbogazoaza) au fost adaugate pentru dumneavoastra.
El asigura distribuirea egala in paine a ingredientelor adaugate.
Dozatorul de stafide si nuci distribuie fructe uscate, stafide, nuci si cereale.  
Dozator automat de ingrediente  
Dozatorul de drojdie injecteaza drojdia la momentul oportun, asemenea unui brutar priceput.
Timpul total de coacere pentru fiecare program ramane acelasi, indiferent de conditiile de temperatura.  
Senzor de temperatura  
Programele Panasonic de coacere a painii ajusteaza fiecare proces in functie de temperatura ambientala.
Proces de coacere a painii complet automate  
Caracteristici principale: senzor de temperatura, dozator de drojdie, dozator de stafide si nuci, 17 tipuri de programe de coacere, tava cu strat neaderent pe baza de fluoropolimer diamantat, cronometru digital pentru 13 ore