Masina de tocat manuala N10 este un aparat electrocasnic pentru tocat carnea si transformarea acesteia in masa omogena.
Acest dispozitiv de tocat carne este bun pentru tocarea si/sau amestecarea carnii crude sau gatite, pestelui, legumelor sau alimentelor similare.
DATE TEHNICE: Material: fonta Maner: lemn Plaja dimensiune prindere blat: 3.5 cm DIMENSIUNI COLET Inaltime: 26.5 cm Lungime: 11 cm Latime: 16 cm Greutate: kg CONTINUT Structura Melc Sita Cutit maner din lemn Maneta fixare Se poate atasa accesoriu de carnati.
Intructiuni de utilizare- Inainte de utilizare carnea se curata, se indeparteaza pielea si oasele si se taie marunt- se introduce in gura de alimentare a masinii de tocat- se invarte de maner.
Cu ajutorul acestui toc?tor putem m?cina carnea, precum ?i ceapa, pâinea veche chiar ?i unele fructe ?i legume.
Structura din fonta al acestei unit??i asigur? c? aceast? ma?in? de tocat carne va rezista testului timpului.
Masina se poate prinde usor de masa de lucru cu ajutorul manetei de fixare (Este foarte simplu de montat). care economise?te timp ?i energie.
Acesta este o ustensil? de buc?t?rie ideal? ?i esen?ial?, pentru cei care î?i fac propriile ingrediente din carne precum cârna?i sau preparate din carne.
Masina de tocat manuala N10 este un aparat electrocasnic pentru tocat carnea si transformarea acesteia in masa omogena.
Acest dispozitiv de tocat carne este bun pentru tocarea si/sau amestecarea carnii crude sau gatite, pestelui, legumelor sau alimentelor similare