Masina tocat Hausberg HB-3445, 3200W, 2Kg/min, Impingator legume, Carcasa aluminiu, Motor cupru Masina de tocat Hausberg HB-3445 a fost proiectata pentru a va usura munca in bucatarie si pentru a va oferi mijloacele corespunzatoare de preparare a diverselor tipuri de alimente in conditii eficiente si in timp util.
Prin apasarea butonului reverse, melcul se roteste in directie opusa si aparatul preia operatiunea Caracteristici Masina de tocat carne Hausberg HB-3445: Carcasa din aluminiu Cutie de viteze din aluminiu Unelte complete de metal cu Motor de cupru Cap de insurubare cu dimensiunea de 12 Inel mare de fixare Lama din otel inoxidabil Tava detasabila din aluminiu Accesorii: Sita taiere 3mm, 5 mm, 7mm Impingator legume Accesoriu pentru carnati Accesoriu kubbe Picioare cauciuc antialunecare Buton on/off Functia inversa Capacitate 2 kg / min Zgomot redus 85db Alimentare 220-240V Putere: 3200 w.
Functie reverse Cu ajutorul functiei reverse scapati de grija blocarii alimentelor in Masina de tocat.
Cele 3 site de taiere te ajuta sa toci mai marunt sau mai gros, in functie de preparatul pe care il gatesti.
Cutit din inox si 3 site de taiere Cutitul din inox este special gandit pentru o buna maruntire a carnii cu tesut mai dur sau a legumelor tari.
Toaca peste, carne pentru musaca, perisoare, lasagna, chiftelute sau prepara kibbe si carnati deliciosi in propria bucatarie. Accesorii pentru carnati si kibbe Masina de tocat vine cu o gama de accesorii utile, astfel incat sa te bucuri de o experienta completa in bucatarie, utilizand doar un singur aparat.
Toaca rapid si usor, printr-o simpla apasare de buton.
Are un Motor puternic care asigura un ritm constant de tocare, fara a se bloca.
Cand vine vorba de maruntirea carnii pentru carnati, chiftele, kibbe, musaca sau de prepararea sucului proaspat de rosii, Masina de tocat Hausberg este ajutorul tau de nadejde.
Masina tocat Hausberg HB-3445, 3200W, 2Kg/min, Impingator legume, Carcasa aluminiu, Motor cupru Masina de tocat Hausberg HB-3445 a fost proiectata pentru a va usura munca in bucatarie si pentru a va oferi mijloacele corespunzatoare de preparare a diverselor tipuri de alimente in conditii eficiente si in timp util