Masline bio laselva sunt bogate in arome aromate recoltate coapte si murate in saramura.
Ingredient indispensabil pentru retetele tipice toscane cum ar fi mancarurile cu mistreti si tocanite de pui.
Alte note: Depozitati la frigider dupa deschidere si consumati in cateva zile.
Indulcire: neindulcitOrigine si calitateTara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Italia / ApuliaTara de procesare: ItaliaProdus organic: daPonderea ingredientelor organice: 100% organicSigiliul de stat: Sigla organica a UE sigiliul organicAdaugarea la tara a siglei UE: Agricultura italianaOrganismul de inspectie organica: IT-BIO-006Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 834/2007 Ingrediente: Masline negre *, apa, sare de mare, suc de lamaie *, regulator de aciditate acid lactic *provin din agricultura ecologica certificata Valori nutritionale/100g: Energie: 909kj / 221kcalGrasimi: 23g din care saturate 2,9gGlucide: 0,7gZaharuri: 0,7gProteine: 1,5gSare: 4,1g.
Se caracterizeaza prin paleta lor de culori gri-negru care rezulta din fermentarea naturala.
Ca antipasti si excelent cu peste si tocanite.
Masline bio laselva sunt bogate in arome aromate recoltate coapte si murate in saramura