Mei Nedecorticat Eco-Bio 1000g - Pronat În mei regăsim foarte multe minerale și vitamine benefice pentru corpul uman.
Meiul câștigă tot mai multă popularitate printre adepții traiului sănătos, fiind un aliment delicios și hrănitor, care poate fi savurat atât pentru proprietățile sale nutritive, cât și pentru faptul că este o cereală fără gluten, ușor digerabil.
Meiul a fost consumat din timpuri preistorice, fiind un aliment de bază pentru sumerieni și hrănind milioane de oameni înainte de cunoașterea porumbului în Europa.În secolul XVIII - XIX meiul constituia cereala de bază în alimentația românilor.
Mod de prezentare: 1 kg Mei Nedecorticat Eco-Bio 1000g - Pronat Alege acum Mei Nedecorticat Eco-Bio 1000g - Pronat si bucura-te de beneficii!.
Data viitoare când căutaţi o alternativă la orez cu legume sau piure de cartofi, serviţi mei în schimb.
Presăraţi mei fiert și răcit peste legumele preferate sau peste salate, cuburi de pui ori tofu copt.
Meiul măcinat poate fi adăugat la rețete de pâine și brioșe.
Vă recomandăm și meiul fiert în apă, amestecat după răcire cu lapte de migdale, miere, polen și pudra proteică de in și cânepă.
Atunci când începe să fiarbă reduceți căldura, acoperiţi şi fierbeţi la temperatură joasă timp de aproximativ 25 de minute.
Mod de utilizare: După spălare, adaugaţi o parte mei la două părţi şi jumătate de apă fiartă sau supă. Țara de origine: Austria.
Poate conține urme de cereale care conțin gluten (grâu, orz, ovăz, secară), orez, porumb, soia și semințe de rapiță.
Mei Nedecorticat Eco-Bio 1000g - Pronat În mei regăsim foarte multe minerale și vitamine benefice pentru corpul uman.
Meiul câștigă tot mai multă popularitate printre adepții traiului sănătos, fiind un aliment delicios și hrănitor, care poate fi savurat atât pentru proprietățile sale nutritive, cât și pentru faptul că este o cereală fără gluten, ușor digerabil.
Meiul a fost consumat din timpuri preistorice, fiind un aliment de bază pentru sumerieni și hrănind milioane de oameni înainte de cunoașterea porumbului în Europa.În secolul XVIII - XIX meiul constituia cereala de bază în alimentația românilor