Producatorul de ustensile Masahiro din Seki s-a specializat in cutite de bucatar foarte ascutite pentru bucatari amatori sau profesionisti.
Lama este ascutita pentru dreapta pentru a sublinia taierea cu mana dreapta..
Cutitul este ideal pentru dreptaci.
Manerul este fabricat din POM antibacterian, rezistent la apa si, de asemenea, rezistent la caldura, ceea ce inseamna ca manerul este sigur pentru alimente conform HACCP.
Cand otelul se intareste, cutitul este racit la minus 70 de grade, astfel incat otelul sa devina foarte ferm si cutitele sa fie durabile.
Otelul este format din 0,9% carbon, cu o intarire criogenica suplimentara la -70 grade, duritatea este cuprinsa intre 58-60 (HRC).
Duritatea lamei de 58 - 60 HRC ceea ce duce la o durata de viata foarte lunga a muchiei de taiere.
Producatorul de ustensile Masahiro din Seki s-a specializat in cutite de bucatar foarte ascutite pentru bucatari amatori sau profesionisti