Amestecul instant bio pentru mic dejun cu ovaz fara gluten, banane si unt arahide de la Iswari a fost gandit pentru o masa rapida si instantanee, pur si simplu prin adaugarea de iaurt, apa sau lapte vegetal, dupa gustul fiecaruia.
Produs in Portugalia..
Certificare ecologica producator PT-BIO-04.
Acest amestec super sanatos poate fi la fel de bine utilizat in diverse retete de deserturi, pentru prepararea de batoane naturale, prajituri, pancakes.
PENTRU PREGATIREA DE IAURTURI IMBOGATITE NATURAL - Se adauga 2 linguri mari din acest amestec alaturi de 125g de iaurt, apoi se amesteca cu o lingura.
PENTRU PREGATIREA DE TERCI(PORRIDGE) - Se adauga 4 linguri mari din acest amestec alaturi de 90ml de apa sau bauturi vegetale(sau alte lichide dupa gust), apoi se amesteca cu o lingura.
ESTE RECOMANDAT PENTRU SISTEMUL CARDIOVASCULAR - Fibrele prezente in amestec, combinate cu grasimi nesaturate, contribuie la mentinerea nivelului normal de colesterol in sange, un factor esential pentru sanatatea sistemului cardiovascular.
ESTE RECOMANDAT PENTRU SANATATEA INTESTINALA - Continutul ridicat de fibre contribuie la tranzitul si functia intestinala normala, ajutand la mentinerea unui intestin sanatos.
In plus, fibrele incetinesc absorbtia zaharului, ajutand astfel la controlul glicemiei.
ESTE RECOMANDAT PENTRU CONTROLUL GREUTATII SI GLICEMIEI - Continutul sau ridicat de fibre contribuie la digestia normala si creste senzatia de satietate, evitand consumul excesiv de calorii pe tot parcursul zilei.
Atat pudra de banane cat si dudele albe sunt responsabile de indulcirea naturala a acestui amestec.
Pudra de banana amestecata cu untul de arahide creeaza o combinatie de arome bogate si in acelasi timp ofera aport de minerale precum magneziu si potasiu.
Pe langa aceste beneficii, acest ingredient adauga o textura cremoasa si o aroma speciala acestui preparat divin.
Untul de arahide are un continut ridicat de grasimi nesaturate care atunci cand sunt introduse in dieta ca inlocuitor pentru grasimile saturate, contribuie la mentinerea nivelului normal de colesterol din sange.
Chia si semintele de in continute, pe langa faptul ca reprezinta o sursa excelenta de proteine vegetale, omega 3 si minerale precum fierul si calciul, sunt esentiale pentru a o oferi o textura cremoasa terciului.
Hrisca macinata este al doilea ingredient al acestui produs si ofera amestecului un continut relevant de carbohidrati si fibre complexe, care in combinatia cu fulgii de ovaz sunt responsabili pentru senzatia ridicata de satietate pe care o ofera acest mic dejun.
Ovazul, ingredientul central al acestui amestec, este un aliat excelent in mentinerea satietatii, in controlul nivelului de colesterol si al zaharului din sange.
Pe langa faptul ca au un continut ridicat de fibre sunt si o sursa excelenta de proteine vegetale, fulgii de ovaz prezenti in acest amestec au un continut ridicat de minerale precum magneziu, fier si fosfor.
Ovazul este o cereala care in mod natural nu contine gluten si cel mai comun si mai convenabil mod de a fi consumat este sub forma de fulgi.
Pe langa fulgii de ovaz fara gluten, acest amestec este imbogatit cu seminte macinate si hrisca, iar in combinatie cu untul de arahide ajuta la prepararea unui terci mai cremos, hranitor si satios.
Amestecul instant bio pentru mic dejun cu ovaz fara gluten, banane si unt arahide de la Iswari a fost gandit pentru o masa rapida si instantanee, pur si simplu prin adaugarea de iaurt, apa sau lapte vegetal, dupa gustul fiecaruia