Cumpara de la librex.ro

Microbiomul: sanatatea incepe in intestin - Philobia


Microbiomul: sanatatea incepe in intestin
36 Lei

Disponibil

(23-10-2024)
Cumpara de la librex.ro

Produs vandut de librex.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara microbiomul: sanatatea incepe philobia de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru microbiomul: sanatatea incepe philobia

Stiai ca exista cercetatori care considera ca aproape 90% din bolile actuale au legatura cu sanatatea microbiomului (complexa comunitate de microorganisme din corpul nostru, indeosebi din tractul digestiv)? Este demonstrat deja ca un microbiom cu o compozitie optima, in care sunt prezente bacterii benefice, poate preveni diferite afectiuni, indeosebi pe cele neurologice, autoimune, psihoemotionale (depresie sau anxietate), intestinale, alergii, autism, ADHD, astm sau boli corelate cu declinul cognitiv (Alzheimer ori Parkinson).
PERSPECTIVE DE VIITOR Limitarile analizei microbiomului Ce putem face? Sfaturi practice Evitarea sindromului de intestin permeabil Evitarea unei diete bogate in grasimi animale Consumarea multor fibre si grasimi bune Importanta dietei mediteraneene Traiasca combinatia dintre leguminoase si cereale Alimentele preferme.
PREVENIREA SI TRATAMENTUL BOLILOR NEUROLOGICE PRIN ABORDARI CARE MODULEAZA MICROBIOMUL Nutritia si protectia impotriva bolilor neurodegenerative Polifenolii: antioxidanti de origine vegetala Flavonolii si boala Parkinson Ginsengul rosu coreean, microbiomul si boala Alzheimer Dieta ketogenica si sindromul de intestin iritabil Uleiul de masline si de camelie in boala Alzheimer Omega-3 Pre-, pro- si postbioce Administrarea probioticelor in studiile clinice la om Lactocaseibacillus rhamnosus HA-114 la pacientii supraponderali: efect asupra dispozitiei Amestec de probiotice si raspunsuri functionale ale creierului Un amestec de probiotice in tratamentul depresiei majore Lactobacillus in tratamentul si prevenirea autismului Transplantul de microbiota fecala Administrarea de probiotice (bacterii si drojdii in modelele preclinice Metaboliti bacterieni si postbiotici Alimente fermentate Kimchi si sindromul de intestin iritabil 7.
MICROBIOMUL SI… Satietatea Tulburarile de alimentatie Anorexia Dieta controleaza comportamentul la nivel social Concluzii 6.
BOLILE NEUROLOGICE SI MICROBIOMUL Ce a fost mai intai? Oul sau gaina? Microbiomul persoanelor in varsta Boala Alzheimer Celule microgliale Boala Parkinson Gram-pozitiv si gram-negativ Problemele de somn Melatonina Scleroza laterala amiotrofica Scleroza multipla Sindromul intestinului iritabil (SII) Anxietatea Sepsisul si anxietatea Depresia Depresie majora sau unipolara Depresia bipolara Depresia ca o manifestare a artritei reumatoide Schizofrenia si psihoza Axa intestin-creier la copii si adolescenti Autismul (TSA) Bifidobacteriile Riscul de psihoza, drogurile in adolescenta si flora intestinala Dincolo de axa intestin-creier Parodontita si bolile neurodegenerative 5.
CELE DOUA CREIERE Un dialog care nu se termina niciodata Diferitele canale de comunicare Sistemul nervos Nervul vag Camerele de control ale starilor noastre de spirit 4.
CE SUNT BARIERELE SI CE ROL AU Bariera vasculara intestinala Permeabilitatea intestinala si sindromul intestinului permeabil Cele doua bariere ale creierului Formarea barierei hematoencefalice Michal Schwartz: cum se schimba o paradigma Anatomia unui experiment 3.
O SCURTA INCURSIUNE IN LUMEA MICROBIOMULUI De la fl ora bacteriana la microbiom: inca un organ O lume facuta din microbi Camere de oaspeti Pe tarmuri 2. 1.
Studierea riguroasa a microbiomului constituie o resursa extraordinara in medicina personalizata a viitorului si un instrument important in prevenirea si tratamentul multor boli.
Maria Rescigno, un reputat cercetator italian in domeniul microbiomului.
Dr.
Asa ca haideti sa nu ne mai gasim atatea scuze si sa ne apucam de treaba pentru a vedea cum putem sa ne influentam pozitiv starea de spirit si chiar sa prevenim sau sa intarziem aparitia bolilor“, ne indeamna Prof.
Asadar, putem da vina pe bacteriile din propriul corp pentru actiunile noastre? In realitate, noi suntem cei care, prin dieta si stilul de viata, ii controlam compozitia si, prin urmare, si ceea ce produce. „Dintr-un anumit punct de vedere, microbiomul uman este mai bine informat decat noi despre ceea ce se intampla in fiecare moment in corpul nostru, despre sentimentele pe care le avem si despre deciziile pe care trebuie sa le luam.
Stiai ca exista cercetatori care considera ca aproape 90% din bolile actuale au legatura cu sanatatea microbiomului (complexa comunitate de microorganisme din corpul nostru, indeosebi din tractul digestiv)? Este demonstrat deja ca un microbiom cu o compozitie optima, in care sunt prezente bacterii benefice, poate preveni diferite afectiuni, indeosebi pe cele neurologice, autoimune, psihoemotionale (depresie sau anxietate), intestinale, alergii, autism, ADHD, astm sau boli corelate cu declinul cognitiv (Alzheimer ori Parkinson)


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse