Miere Crema, 500 g, Goldenbee Proprietati:
- mierea crema, mierea pasta sau mierea cremizata este acea Miere la fel de naturala ca oricare alta, dar a carui proces de cristalizare natural este sub control pentru a conduce la obtinerea unui produs cu o textura foarte fina, o consistenta cremoasa si un gust mult mai placut;
- fiind usor tartinabila este mult mai acceptata la momentul consumului in special de catre copii;
- prin aplicarea acestui procedeu se previne cristalizarea grosiera a unor sortimente de Miere care in mod natural produc cristale cu o granulatie mare, ceea ce o face uneori neplacuta ca aspect si consistenta;
- unele mieri care cristalizeaza natural dezvolta si o masa solida si densa, fapt ce o face greu de preluat si utilizat;
- pastrarea mierii Crema se poate face la frigider sau la temperatura camerei, dar la mai putin de 25°C, deoarece la temperaturi mai mari exista riscul relichefierii sau lichefierii partiale. Prezentare:
500 g. Mod de utilizare:
Produsele apicole sunt sigure pentru consum la orice varsta, cu exceptia copiilor de sub 1 an, a persoanelor alergice la produse apicole si a celor cu diabet, care ar trebui sa le consume doar la recomandarea unui medic! Ingrediente:
100% Miere poliflora.
Valoarea Energetica: 330,32 Kcal/100 g.
Miere Crema, 500 g, Goldenbee Proprietati:
- mierea crema, mierea pasta sau mierea cremizata este acea Miere la fel de naturala ca oricare alta, dar a carui proces de cristalizare natural este sub control pentru a conduce la obtinerea unui produs cu o textura foarte fina, o consistenta cremoasa si un gust mult mai placut;
- fiind usor tartinabila este mult mai acceptata la momentul consumului in special de catre copii;
- prin aplicarea acestui procedeu se previne cristalizarea grosiera a unor sortimente de Miere care in mod natural produc cristale cu o granulatie mare, ceea ce o face uneori neplacuta ca aspect si consistenta;
- unele mieri care cristalizeaza natural dezvolta si o masa solida si densa, fapt ce o face greu de preluat si utilizat;
- pastrarea mierii Crema se poate face la frigider sau la temperatura camerei, dar la mai putin de 25°C, deoarece la temperaturi mai mari exista riscul relichefierii sau lichefierii partiale