Mierea cu turmeric este o specialitate realizată prin amestecarea mierii poliflore cu turmeric sub formă de pulbere.
Mierea polifloră, o Miere cu un parfum deosebit, puternic ce scoate în evidență multitudinea de armoe diferite de polen pe care le conține.
Beneficii si proprietati: Mierea poliflora utilizata in prepararea mierii cu turmeric este o Miere completă, bogată în vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, C, și K) și minerale (Calciu, Magneziu, Fier, Bor-ajută la sintetizarea vitaminei C, fiind recomandat în alimentația copiilor și a vârstnicilor.
Datorită proprietăților turmericului, este recomandată pentru îmbunătățirea imunității, problemelor digestive sau utilizare ca anti-inflamator.
In functie de temperatura de pastrare, aceasta se poate gasi sub forma zaharisita.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Nu se recomanda a fi administrata bebeleusilor, ci doar copiilor de peste 1 an.
Reteta recomandata:Poate fi folosită ca topping pentru clătite, în fursecurile preferate, torturi sau înghețată sau ca indulcitor natural pentru ceai, in smoothie-uri, iaurt sau cereale.
Informatii nutritionale / 100g:Valoare energetica (calorica): 329 kcalorii / 1378 kJ.
Glucide 81,8g dintre care zaharuri 78.9gNu contine grasimi, acizi grasi, proteine sau saruri.
Termenul legal de valabilitate al mierii este de 2 ani, desi aceasta nu expira niciodata.
Produs in loturi mici in Romania, Uniunea Europeana.
Temperatura optima de pastrare: 18-25 C.
Astfel, mierea utilizata este cruda si neprocesata termic pentru a isi pastra cat mai bine toate proprietatile benefice asupra sanatatii noastre.
Ingrediente: 96% Miere de albine poliflora, 4% turmeric.
Poate prezenta urme de ceara sau de propolis, ca urmare a extragerii acesteia din fagure.
Mierea cu turmeric este un produs raw și artizanal provenit dintr-o stupină din Câmpia Jijiei: comuna Dobârceni, județul Botoșani.
Procesul de zaharisire al mierii este un proces natural, specific mierii naturale de calitate.
Mierea cu turmeric este o specialitate realizată prin amestecarea mierii poliflore cu turmeric sub formă de pulbere.
Mierea polifloră, o Miere cu un parfum deosebit, puternic ce scoate în evidență multitudinea de armoe diferite de polen pe care le conține.
Beneficii si proprietati: Mierea poliflora utilizata in prepararea mierii cu turmeric este o Miere completă, bogată în vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, C, și K) și minerale (Calciu, Magneziu, Fier, Bor-ajută la sintetizarea vitaminei C, fiind recomandat în alimentația copiilor și a vârstnicilor.
Datorită proprietăților turmericului, este recomandată pentru îmbunătățirea imunității, problemelor digestive sau utilizare ca anti-inflamator.
In functie de temperatura de pastrare, aceasta se poate gasi sub forma zaharisita