Descriere - Cand mierea intalneste cardamomul, scortisoara, ghimbirul, cuisoarele, ienibaharul, vanilia si macisul, vorbim despre magia unei nopti de iarna.
- Pentru ca produsul Apiarium final sa fie unul impecabil din punct de vedere calitativ, nu inlocuim mierea cu/sau adaugam sirop de zahar, nu stimulam familiile de albine cu diverse substante, nu efectuam tratamente cu chimicale sau antibiotice pentru ca, desi asigura premize bune in ceea ce priveste cantitate produsa, fiecare in parte, altereaza calitatea materiei prime.
- De asemenea, nu folosim nimic din ceea ce tehnologia ne-a invatat ca ar putea mari durata de viata a produsului la raft in detrimentul calitatii.
De fapt, majoritatea proprietatilor benefice ale scortisoarei sunt potentate de miere, fiind eficient si in caz de: greata, aciditate, balonare, arsuri la stomac, lipsa apetitului sau constipatia.
Continut - Un flacon contine 400g miere.
- Efectele antibacteriene pot preveni si degradarea dintilor, eliminand si mirosul neplacut al respiratiei.
- Studiile arata ca scortisoara ajuta la scaderea tensiunii, reducerea colesterolul nociv si trigliceridelor, crescand colesterolul bun.
- Aceasta compozitie este un remediu traditional, dovedit a fi eficient in prevenirea imbolnavirilor de sezon.
Coli, Candida, Listeria, Salmonella, dar si a unor bacterii, ciuperci sau virusuri.
De asemenea, contine un compus asemanator insulinei, ce imbunatateste utilizarea glucozei de catre celule.
- Scortisoara contine cinamaldehida, o substanta ce poate inhiba dezvoltarea: E.
Cateva grame de scortisoara pot asigura necesarul zilnic de antioxidanti.
- Antioxidantii feresc de multe boli, iar puterea enzimelor, a mineralelor si a vitaminelor din miere, impreuna cu substantele antiinflamatorii, antibacteriene si antimicrobiene din scortisoara ajuta sistemul imunitar.
- Scortisoara interactioneaza cu enzimele care ajuta la digestia carbohidratilor, ducand la incetinirea acesteia, reducand astfel cantitatea de glucoza ce ajunge in sange cand mancam.
Are 240.000 de unitati ORAC, ceea ce este foarte mult.
- Scortisoara (Cinnamomum) are si ea beneficii multiple:
- Se afla pe locul trei in topul alimentelor cu capacitate antioxidanta.
Stimuleaza epitelizarea rapida si inlaturarea edemelor din jurul leziunilor.
- Previne si trateaza infectiile aparute in timpul sarcinii, in special cele urinare, cand tratamentul cu medicamente de sinteza nu este indicat.
- Sustine proprietatiile mecanice ale membranei fetale, datorita stimularii sintezei de colagen.
- Are beneficii la menopauza, prevenind atrofierea uterina, cresterea densitatii osoase si ajutand la normalizarea greutatii corporale.
- La nivel testicular are efect pozitiv asupra spermatogenezei.
- Aplicata extern, vindeca rapid ranile, inlocuind tesutul degradat cu tesut granular. datorita proprietatilor anestezice si sedative.
- Datorita actiunii enzimatice generata de catalaza, mierea are un usor efect antibacterial (actiunea peroxidica).
- Previne si trateaza toxemia gravidica.
- Normalizeaza tensiunea arteriala datorita continutul ei de compusi analogi prostaglandinelor.
- Reduce simptomele colonului iritabil, hiperaciditatea, varsaturile, hemoroizii etc.
- Inhiba dezvoltarea microorganismelor si mucegaiurilor.
Nu folosim compusi chimici, nu utilizam antibiotice, nu liofilizam, nu tratam termic, nu pasteurizam, nu hiperfiltram, nu folosim conservanti, coloranti, excipienti, acidifianti, aromatizanti, reglatori de sinteza etc.
Proprietati - Mierea de albine contine numeroase substante nutritive care ajuta la functionarea normala a inimii si a sistemului circulator, precum si toate mineralele si vitaminele de care are nevoie o femeie pe timpul sarcinii.
- Are proprieta?i: anticolesterolemiant, vasodilatator, antisclerotic, tonic cardiac, intareste muschiul inimii.
- Are efect bacteriostatic si bactericid, raportat in situatii precum: infectii cu Haemophilus influenzae, Escherichia coli, Streptococcus mutans, Staphylococcus aureus.
Descriere - Cand mierea intalneste cardamomul, scortisoara, ghimbirul, cuisoarele, ienibaharul, vanilia si macisul, vorbim despre magia unei nopti de iarna.
- Pentru ca produsul Apiarium final sa fie unul impecabil din punct de vedere calitativ, nu inlocuim mierea cu/sau adaugam sirop de zahar, nu stimulam familiile de albine cu diverse substante, nu efectuam tratamente cu chimicale sau antibiotice pentru ca, desi asigura premize bune in ceea ce priveste cantitate produsa, fiecare in parte, altereaza calitatea materiei prime.
- De asemenea, nu folosim nimic din ceea ce tehnologia ne-a invatat ca ar putea mari durata de viata a produsului la raft in detrimentul calitatii