Mierea Wedderspoon KFactor 12 este cea mai potrivita pentru consumul zilnic. ericoides este de un galben pal si clar, are gust si aroma delicata, dulce si usor aromata si nu este tixotropica.
Valori nutritionaleUM/100gEnergieKJ1370 kcal322Proteineg0.4Carbohidratig80zaharurig78Lipideg.
Spre deosebire de mierea manuka, mierea de K.
Sunt necesare teste de identificare datorita faptului ca acesti arbusti impart areale comune cu speciile Kunzea ericoides, numite si Kanuka, ce apartin aceleiasi familii de plante (Myrtaceae), infloresc in aceeasi perioada, iar florile si polenul lor au caracteristici morfologice similare cu ale arbustilor manuka, fiind greu de deosebit chiar de unii apicultori.
Scoparium.
Pentru a fi etichetata &bdquo
Miere Manuka Noua Zeelanda”, cel putin 70% din continutul produsului trebuie sa provina din arbusti L. polygalifolium ) este inchisa la culoare, este tixotropica (se lichefiaza daca este agitata sau sub actiunea ultrasunetelor), are aroma puternica de „pamant umed si iarba neagra (Calluna vulgaris)” si gust mineral usor amar. scoparium/L.
Factorul K evidentiaza concentratia de polen, enzime vii, antioxidanti si diverse alte fitochimicale din mierea manuka.
Mierea Manuka (L.
Este cremoasa, nepasteurizata si lipsita de reziduuri chimice, antibiotice sau OMG, stupii sunt realizati din materiale ecologice iar ambalajele din materiale fara BPA.
Este bogata in nutrienti si factorul K 12 ii garanteaza un procent minim de 65% polen.
Mierea Wedderspoon KFactor 12 este cea mai potrivita pentru consumul zilnic