Miere de Manuka MGO 200+ la 500g, Nelson

Miere de Manuka MGO 200+ la 500g, Nelson

Detalii Miere de Manuka MGO 200+

plantum.ro
Vânzător
plantum.ro
Pret
279 Lei
Categorie (vânzător)
Miere de manuka
Marca

Descriere YEO:

Miere de Manuka MGO 200+ - Disponibil la plantum.ro

Pe YEO găsești Miere de Manuka MGO 200+ de la , în categoria Miere de manuka.

Indiferent de nevoile tale, Miere de Manuka MGO 200+ la 500g, Nelson din categoria Miere de manuka îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 279 Lei

Caracteristicile produsului Miere de Manuka MGO 200+

  • Brand:
  • Categoria: Miere de manuka
  • Magazin: plantum.ro
  • Ultima actualizare: 06-12-2020 23:36:59

Comandă Miere de Manuka MGO 200+ Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Miere de Manuka MGO 200+ de la plantum.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Miere de Manuka RAW MGO 200+  500g Nelson Descriere: Ce este mierea de Manuka? Mierea de Manuka este considerată cel mai puternic antibiotic natural cunoscut. Este o miere delicioasă, densă, de culoare portocaliu inchis si un gust foarte aromat si usor caramelizat, cu proprietăți antioxidante importante și cu o putere antibacteriană iesita din comun, fiind de altfel cel mai puternic antibiotic natural cunoscut. Mierea de manuka este produsă doar în Noua Zeelandă, de către albinele care polenizează florile arbustului de Manuka, denumit științific Leptospermum Scoparium din familia Myrtaceae.         Spre deosebire de alte tipuri de miere, mierea de Manuka este singura miere medicinală din lume, certificată și recunoscută de către autoritățile medicale, în urma numeroaselor studii științifice extrem de riguroase. Putem spune că mierea de Manuka este un medicament cu un mare avantaj pe care medicamentele de sinteză nu îl au: nu are efecte adverse. Prin actiunea sa, aceasta miere distruge stafilococul auriu si de asemenea ridica nivelul imunitatii. Este atat de eficienta, incat multi doctori din strainatate o folosesc pe post de tratament atat in combaterea stafilococului auriu, cat si in combaterea helicobacter pylori, cu rezultate fantastice. Prin eficienta ei in combaterea acestor bacterii, ea a devenit cunoscuta ca fiind cel mai puternic antibiotic natural din lume. Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. Beneficii:   Afectiuni Gastro - Intestinale Afectiuni ale Aparatului Respirator   Afectiuni ale Epidermei Afectiuni ale Cavitatii Bucale  Helicobacter Pylori  Stafilococ Auriu  Herpes  Paradontoza    Ulcer   Rinita  Psoriazis   Candida Bucala    Gastrita  Dureri in gat  Eczeme  Gingivita  Reflux Gastroesofagian   Astm  Arsuri  Afte  Halena Digestiva (miros neplacut in stomac)  Tuse Cronica/ Tabagica Intepaturi de insecte        Pneumonie  Alunite      Bronsita Cronica  Acuta  Acnee    100% RAW (nepasteurizat / netratat termic) Produs DOAR in NOUA ZEELANDA, (in ariile izolate, fara poluare)   Nu contine organisme modificate genetic (GMO)   Este considerata cel mai puternic antibiotic natural DIN LUME    Stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator   Ambalajele nu contin substante BPA     Toata mierile de manuka raw provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande.S-a descoperit ca mierea de manuka are calitati antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de miere. Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborator si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere.    Inca din cele mai vechi timpuri, populatia triburilor Maori se trateaza cu leacuri obtinute din florile si frunzele arborelui de Manuka, traditie transmisa de mii de ani din generatie in generatie.    Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare. MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă.  Componentele mierii de manuka:   Toate tipurile de miere conțin o enzimă numită glucozoxidază. Această enzimă, care este introdusă în miere datorită albinelor, eliberează încet peroxidul de hidrogen, care are are rol antiseptic. Mierea de manuka are insa si alte componente care îi conferă calități antibacteriene exceptionale. Mod de administrare:   Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă; Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă; Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.     Mierea de manuka este o adev

Miere de Manuka MGO 200+ la 500g, Nelson - 0 | YEO

Produse din categoria Miere de manuka