Miere de Manuka MGO 300+, 250g Mierea de Manuka este o Miere cu proprietati antibacteriene iesite din comun fiind cel mai puternic antibiotic natural cunoscut si avand uneori o eficienta chiar si de 50 de ori mai mare decat antibioticele obisnuite din farmacii.
Cu cât concentrația de MG este mai mare, cu atât este mai puternic efectul antibiotic.. În mierea de Manuka MG rezulta din conversia altui compus – dihidroxiacetona – care se regăsește în concentrații foarte mari în nectarul florilor de manuka.
Metilglioxalul este cel care conferă mierii de Manuka excepționala putere antibacteriană.
MG este un component care se mai regăsește si în alte tipuri de miere, dar în cantități mult mai mici decat in mierea de manuka.
Principalul compus al mierii de Manuka este metilglioxalul (MG).
Mierea de Manuka este o adevărată minune a naturii, deoarece pe langa peroxidul de hidrogen și o altă componentă “non peroxidică”, care este mult mai puternică.
Mierea de Manuka are insa si alte componente care îi conferă calități antibacteriene exceptionale.
Această enzimă, care este introdusă în Miere datorită albinelor, eliberează încet peroxidul de hidrogen, care are are rol antiseptic.
Componentele mierii de manuka: Toate tipurile de Miere conțin o enzimă numită glucozoxidază. pylori, ulcere stomac)• Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA)• Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE) Mod de administrare: - Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă;- Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă;- Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr. coli)• Staphylococcus aureus (Staph infections)• Citrobacter freundii• Proteus mirabilis• Pseudomonas aeruginosa• Salmonella typhimurium• Streptococcus faecalis• Streptococcus pyogenes• Helicobacter Pylori (H.
Super eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice: • Escherichia coli (E.
Recomandări: - Uz intern: febră, bronșită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri de gât, rinită, gastroenterită, gingivită, afecțiuni parodontale, astm, astenie; distruge până și bacteria Helicobacter Pylori, care provoacă majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii și elimină placa dentară; - Uz extern: plăgi chirurgicale și infectate, arsuri de gradul I și II, leziuni, eczeme, psoriazis, mușcături de insecte, herpes.- Uz cosmetic: riduri, acnee, păr uscat.
Mierea de Manuka este produsă doar în Noua Zeelandă, de către albinele care polenizează florile arbustului de Manuka, denumit științific Leptospermum Scoparium din familia Myrtaceae.
Este o Miere delicioasă, densă, de culoare portocaliu inchis si un gust foarte aromat si usor caramelizat, cu proprietăți antioxidante importante și cu o putere antibacteriană iesita din comun, fiind de altfel cel mai puternic antibiotic natural cunoscut.
Miere de Manuka MGO 300+, 250g Mierea de Manuka este o Miere cu proprietati antibacteriene iesite din comun fiind cel mai puternic antibiotic natural cunoscut si avand uneori o eficienta chiar si de 50 de ori mai mare decat antibioticele obisnuite din farmacii