Miere de Manuka MGO 300+ ( UMF 10+)500 g Watson &
Son Beneficii Miere de Manuka: Proprietati puternice antibacteriene, antivirale, antimicrobiene, antioxidante, antifungice, antiseptice si antibiotice; Poate fi utilizata atat pentru uz intern,cat si pentru uz extern, avand beneficii miraculoase variate; Remediu natural pentru acnee, arsuri minore, eczeme, rani si pentru orice alta afectiune a pielii; Consumata in mod constant poate furniza energia si forta necesara zilnica; Amelioreaza simptomele de reflux gastric, senzatia de arsura la stomac si imbunatateste digestia; Sustine si protejeaza sistemul imunitar datorita proprietatilor sale; Mierea de Manuka este un antiinflamator puternic, care lupta impotriva racelilor, durerilor in gat si infectiilor respiratorii; Super eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice: • Escherichia coli (E.
Acest.
Mierea de Manuka este specială deoarece s-a descoperit că, după neutralizarea peroxidului de hidrogen, ea continuă să prezinte proprietăți antibacteriene.
Peroxidul de hidrogen este sensibil la lumină și se descompune rapid atunci când este expus la lumină sau căldură.
Caracteristica antibacteriană a mierii este atribuită prezenței de peroxid de hidrogen - un produs secundar al defalcării glucozei prin oxidaza glucozei, o enzimă care este prezentă în mod natural în miere.
Informații de bază Toate tipurile de Miere prezintă proprietăți antibacteriene.
Acest standard oferă o asigurare țărilor exportatoare cu privire la faptul că primesc o Miere autentică de Manuka.
Standardul este denumit Manuka Honey Science definition (definiția Științei Mierii de Manuka), care a fost pus în aplicare cu scopul de a autentifica și defini mierea de Manuka din Noua Zeelandă.
Acest standard a fost stabilit de guvernul din Noua Zeelandă prin intermediul Ministerului Industriilor Primare (MPI).
Există doar un singur standard care guvernează mierea de Manuka în Noua Zeelandă.
Molan a inceput sa studieze Mierea de Manuka din anul 1981, publicand numeroase lucrari bine cunoscute in reviste stiintifice internationale.
Dr.
Peter Molan, care este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni oameni de stiinta care au studiat beneficiile Mierii de Manuka.
Standardul Molan a fost dezvoltat si numit de Dr.
Produsele Watson and Son sunt testate si certificate de catre un laborator acreditat din Noua Zeelanda in conformitate cu standardul ISO17025.
Acest standard ofera consumatorilor de Miere de Manuka increderea deplina ca produsul cumparat este autentic.
Molan Gold Standard este o marca certificata de Guvern care asigura puritatea si calitatea de methylglyoxal gasita in aceasta Miere de Manuka. Standardul Molan Gold: Molan Gold Standard este o marca folosita de Watson and Son ca marker al continutului de metilglioxal in Mierea de Manuka. Mod de administrare: - Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă; - Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă; - Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr. - Uz cosmetic: riduri, acnee, păr uscat. - Uz extern: plăgi chirurgicale și infectate, arsuri de gradul I și II, leziuni, eczeme, psoriazis, mușcături de insecte, herpes. pylori, ulcere stomac) • Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) • Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE) Recomandări: - Uz intern: febră, bronșită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri de gât, rinită, gastroenterită, gingivită, afecțiuni parodontale, astm, astenie; distruge până și bacteria Helicobacter Pylori, care provoacă majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii și elimină placa dentară; potențează acțiunea radioterapiei în unele forme de cancer, etc. coli) • Staphylococcus aureus (Staph infections) • Citrobacter freundii • Proteus mirabilis • Pseudomonas aeruginosa • Salmonella typhimurium • Streptococcus faecalis • Streptococcus pyogenes • Helicobacter Pylori (H.
Miere de Manuka MGO 300+ ( UMF 10+)500 g Watson &
Son Beneficii Miere de Manuka: Proprietati puternice antibacteriene, antivirale, antimicrobiene, antioxidante, antifungice, antiseptice si antibiotice; Poate fi utilizata atat pentru uz intern,cat si pentru uz extern, avand beneficii miraculoase variate; Remediu natural pentru acnee, arsuri minore, eczeme, rani si pentru orice alta afectiune a pielii; Consumata in mod constant poate furniza energia si forta necesara zilnica; Amelioreaza simptomele de reflux gastric, senzatia de arsura la stomac si imbunatateste digestia; Sustine si protejeaza sistemul imunitar datorita proprietatilor sale; Mierea de Manuka este un antiinflamator puternic, care lupta impotriva racelilor, durerilor in gat si infectiilor respiratorii; Super eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice: • Escherichia coli (E