Miere de manuka autentica MGO 525+ din Noua Zeelanda, recoltata conform regulilor agriculturii sustenabile din zone izolate si greu accesibile ale regiunii East Cape, pentru a asigura calitatea, factorul de bioactivitate si originea produsului. - Nu incercati decristalizarea prin incalzire, deoarece calitatile nutritive ale mierii scad.. - Cristalizarea mierii este un proces natural, care nu-i altereaza proprietatile. - Produsul este 100% natural si poate cristaliza. - Nu este necesara pastrarea la frigider. - Consumati, de preferinta, inainte de data inscrisa pe borcan. - Nu consumati daca sigiliul capacului este deteriorat sau rupt. - Pastrati recipientul cu capacul inchis. - Nu administrati copiilor cu varsta sub 1 an. - Depozitati intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui. - Consumati 1 lingurita de Miere de cel mult 4 ori pe zi. - O puteti consuma simpla sau dizolvata in lichide.
Mod de utilizare: - O puteti consuma intinsa pe paine proaspata sau prajita sau turnata peste budinci.
Mierea de manuka reprezinta „standardul de aur” pentru testarea si evaluarea capacitatii antioxidante a altor tipuri de Miere de diferite origini botanice si geografice.
Datorita cantitatii mari de compusi fenolici, reduce activitatea radicalilor liberi protejand celulele corpului impotriva stersului oxidativ (principala cauza a imbatranirii celulare).
Proprietati: - Datorita nivelului ridicat de Metilglioxal, mierea de manuka MGO 525+ are puternice proprietati antibacteriene si antifungice, luptand eficient impotriva infectiilor bacteriene si fungice rezistente; - Proprietati antivirale - remediu de sezon în caz de raceala sau gripa; - Contine un complex unic de nutrienti (aminoacizi, enzime vii, vitamine si minerale precum cele din grupa B, calciu, fier, magneziu, potasiu, zinc) - Puternice proprietati antiinflamatorii si antioxidante. - Includeti aceasta Miere in dieta voastra cotidiana pentru a va sustine sanatatea si starea de bine. - Marca MGO de pe acest produs va garanteaza faptul ca aceasta este Miere de manuka autentica, factorul sau MGO este verificat, precum si calitatea acesteia. - Cu cat MGO este mai ridicat, cu atat mierea are un factor mai ridicat si proprietati antimicrobiene si calmante mai ridicate. - MGO (Metilglioxal) reprezinta activitatea antimicrobiana a mierii, respectiv capacitatea acesteia de a ucide anumite tipuri de bacterii. - Aceasta Miere a fost testata de un laborator independent, in conformitate cu standardele oficiale ale Guvernului Noii Zeelande pentru mierea de manuka monoflora, cu factor activ MGO certificat.
Miere de manuka autentica MGO 525+ din Noua Zeelanda, recoltata conform regulilor agriculturii sustenabile din zone izolate si greu accesibile ale regiunii East Cape, pentru a asigura calitatea, factorul de bioactivitate si originea produsului