Ce este mierea de Manuka? Mierea de Manuka conține un amestec unic de oligozaharide, aminoacizi, și mulți alți compuși polifenolici puternici și alți derivați din plante. *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat..
Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.
Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice.
Folosirea unui nivel de activitate prea puternic atunci când nu este necesar, poate duce, în anumite cazuri, la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului. ! Mierea de Manuka este recomandată copiilor peste 12 luni Ingrediente: 100% Miere de Manuka UMF™ 10+ | MGO 263+ originară din Noua Zeelandă Mod de păstrare: La temperaturi sub 25°C, ferită de razele soarelui Atenție! Recomandăm folosirea factorului potrivit necesităților tale. Mierea de Manuka trebuie utilizată cu moderație în cazul diabetului și evitată complet în caz de alergie.
Echilibrează citricele sau oțetul într-un sos de salată sau îndulcește orice vrei cu mierea de Manuka SuperLife UMF 10+ | MGO 263+.
Consumă mierea după bunul plac, cu lingurița direct din borcan, adaug-o într-un smoothie, în ceai sau iaurt.
Pentru eficiență maximă, mierea de Manuka se consumă cu 30 minute înainte de mesele principale ale zilei. Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr. Administrare: Uz intern: 3 - 4 lingurițe pe zi, timp de cel puțin 6-8 săptămâni sau până la ameliorarea sau dispariția simptomelor, cu urmărirea unui regim alimentar echilibrat. Datorită proprietăților curative și efectelor antivirale puternice, mierea de Manuka SuperLife UMF 10+ | MGO 263+ este de un real ajutor la fiecare schimbare de sezon, când organismul este supus adaptării la noile condiții climatice și sistemul imunitar este slăbit. În același timp, puterea antibacteriană a mierii este suficient de mare pentru a trata diverse infecții bacteriene. Produsă de albine din nectarul florilor de Manuka, recoltată, testată și certificată cu un conținut de cel puțin 263 mg/kg de metilglioxal, mierea de Manuka SuperLife UMF 10+ | MGO 263+ este ideală pentru tratarea răcelii, gripei, durerilor în gât, asteniei, migrenelor și infecțiilor respiratorii.
Această Miere poate da o senzație de furnicătură la înghițire, indicator al factorului ridicat al mierii de manuka.
Beneficiile mierii de Manuka UMF 10+ | MGO 263+ Textura moale, catifelată și nuanța strălucitoare ascund aroma specifică și fină a mierii de Manuka cu UMF™ 10+.
Evaluarea UMF™ reflectă concentrația compușilor activi reprezentativi ai mierii de Manuka, MGO, DHA și leptosperină.
Cu cât nivelul de MGO este mai ridicat, cu atât este mai mare puterea antimicrobiană a mierii. Însă mierea de Manuka mai are o proprietate antibacteriană rară numită activitate non-peeroxidica (NPA) datorită concentrației ridicate de metilglioxal (MGO), care este transformată din dihidroxiacetonă (DHA) – în nectarul Manuka. Majoritatea tipurilor de Miere își capătă puterea antibacteriană de la peroxidul de hidrogen din compoziția lor. Și având în vedere provocările cu care se confruntă știința și medicină, credem că proprietățile unice ale mierii de Manuka merită o investigație continuă. Timp de secole, oamenii maori din Aotearoa Noua Zeelandă au folosit produse Mānuka în rongoā (medicina tradițională).
Ce este mierea de Manuka? Mierea de Manuka conține un amestec unic de oligozaharide, aminoacizi, și mulți alți compuși polifenolici puternici și alți derivați din plante