Nuca este o sursă importantă de sodiu, potasiu, calciu, magneziu, clor, fosfor, sulf, fier, cupru, zinc şi iod, dar şi vitaminele C, B1, B2, B5 şi caroten.
Mierea de albine cu nucă are un gust deosebit, dar se poate consuma şi în scop terapeutic, câte o linguriţă în fiecare zi.
Poate fi folosită şi la prepararea deserturilor rapide, cum ar fi clătitele, sau servită ca atare.
Beneficiile pe care le are mierea cu nucă: tratează insomnia;- ajută la tratarea infecţiilor virale, întărind sistemul imunitar;- combate stresul şi scade colesterolul..
Nuca este o sursă importantă de sodiu, potasiu, calciu, magneziu, clor, fosfor, sulf, fier, cupru, zinc şi iod, dar şi vitaminele C, B1, B2, B5 şi caroten.
Mierea de albine cu nucă are un gust deosebit, dar se poate consuma şi în scop terapeutic, câte o linguriţă în fiecare zi