Miere Manuka UMF 20+, 250 gr, Happy Valley Mierea de Manuka Happy Valley este certificată UMF® și testată după cel mai înalt standard de calitate, ceea ce va asigura că primiți cea mai pură și 100% autentică Miere de manuka.
Este singurul standard de calitate care stă în spatele cercetărilor efectuate asupra mierii de Manuka şi totodată un sistem de clasificare care garantează că mierea de Manuka este 100% pură și activă (are nivel ridicat de DHA și MG), ceea ce înseamnă că are proprietăți antibacteriene deos.
Cu cât acesta este mai ridicat, cu atât mierea de Manuka are efect antibacterian mai puternic.
UMF® este o marcă înregistrată, internațional recunoscută și verificabilă, utilizată doar de către producătorii licenţiaţi din Nouă Zeelandă.
Standardul de calitate UMF® măsoară și garantează nivelul substanțelor active prezente în mod natural în mierea de manuka, care îi conferă proprietățile antibacteriene de excepție.
UMF® = GARANȚIA CALITĂȚIi
UMF® (Unique Manuka Factor = factorul unic Manuka) este singurul sistem de evaluare, care determină puterea antibacteriană a mierii de manuka, prin măsurarea tuturor celor 3 markeri cheie prezenți în mierea de Manuka (nu doar a unuia singur, analizat izolat):
1.nivelului de metilglioxal (MG) = indică activitatea peroxidului de hidrogen ⃰
2.nivelului de dihidroxiacetona (DHA) = indică activitatea peroxidului de hidrogen ⃰
3.leptosperin = substanță care indică că mierea de Manuka este 100% AUTENTICĂ, deoarece se găsește exclusiv în nectarul florilor de Manuka.
⃰Nivelul activității peroxidului de hidrogen este indicatorul proprietăților antibacteriene ale mierii de manuka.
Mierea de Manuka susține intens sistemul imunitar și sănătatea organismului, fiind un remediu natural extrem de eficient.
Însă nu toată mierea de Manuka este activă, ci doar mierea de Manuka care conține un nivel ridicat al markerilor specifici ( MG și DHA).
Cercătările efectuate pe parcursul a aproape 40 de ani au dezvăluit proprietățile terapeutice remarcabile ale mierii de manuka: antibacteriene, antimicrobiene, antifungice, antiseptice, antivirale, antiinflamatorii și antioxidante.
Sustantele active răspunzătoare pentru activitatea antibacteriana non peroxidica sunt metilglioxalul (MG) și dihidroxiacetona (DHA), care se găsesc predominant în mierea de Manuka.
Peter Molan în cadrul Universitățîi Waikato din Nouă Zeelandă.
Acesta a descoperit în 1981 că activitatea peroxidului de hidrogen din mierea de Manuka, care îi conferă proprietățile antibacteriene unice, este mult mai mare decât în oricare alt tip de miere. dr. “ Familia este inima stupului nostru “ Ce deosebește mierea de Manuka de celelalte tipuri de miere?
Mierea de Manuka provine din nectarul florilor arbustului de Manuka (Leptospermum scoparium), originar din Nouă Zeelandă.
Mierea de Manuka s-a făcut remarcată în lumea medicală datorită proprietăților sale antibacteriene deosebite față de toate celelalte tipuri de miere, că urmare a cercetărilor făcute de Prof. În prezent a 3-a generație de apicultori din familie își folosește cunoștințele și experiență pentru a avea grijă de peste 50000 de stupi, localizați în cele mai isolate zone din Nouă Zeelandă.
Compania noastră crede cu tărie în valorile familiei, în relațiile de durata, inovație și onestitate.
Timp de peste 40 de ani s-au dedicat să ofe re consumatorilor cea mai pură Miere de Manuka din Nouă Zeelandă, folosind cele mai bune practice în apicultură.
Cine suntem?
Happy Valley este o companie de familie care a luat naștere în 1975 și a fost fondată de către Ben și Dot Rawnsey.
Sistemul de calitate UMF® garantează nivelul substanțelor active prezente în mod natural în mierea de manuka, care îi conferă proprietățile antibacteriene de excepție.
Mierea Happy Valley provine din cele mai pure și izolate zone din Nouă Zeelandă și a fost obținută cu intervenție umană minimă.
Miere Manuka UMF 20+, 250 gr, Happy Valley Mierea de Manuka Happy Valley este certificată UMF® și testată după cel mai înalt standard de calitate, ceea ce va asigura că primiți cea mai pură și 100% autentică Miere de manuka