Descriere YEO:
Miere Manuka UMF 20+, 250 - Disponibil la liki24.ro
Pe YEO găsești Miere Manuka UMF 20+, 250 de la Happy Valley, în categoria Dietă și Nutriție.
Indiferent de nevoile tale, Miere Manuka UMF 20+, 250 gr, Happy Valley din categoria Dietă și Nutriție îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 367.71 Lei
Caracteristicile produsului Miere Manuka UMF 20+, 250
- Brand: Happy Valley
- Categoria: Dietă și Nutriție
- Magazin: liki24.ro
- Ultima actualizare: 09-10-2025 01:31:02
Comandă Miere Manuka UMF 20+, 250 Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Miere Manuka UMF 20+, 250 de la liki24.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Miere Manuka UMF 20+, 250 gr,
Happy Valley Mierea de manuka
Happy Valley este certificată UMF® și testată după cel mai înalt standard de calitate, ceea ce va asigura că primiți cea mai pură și 100% autentică miere de manuka. Mierea
Happy Valley provine din cele mai pure și izolate zone din Nouă Zeelandă și a fost obținută cu intervenție umană minimă. Sistemul de calitate UMF® garantează nivelul substanțelor active prezente în mod natural în mierea de manuka, care îi conferă proprietățile antibacteriene de excepție. Cine suntem? Happy Valley este o companie de familie care a luat naștere în 1975 și a fost fondată de către Ben și Dot Rawnsey. Timp de peste 40 de ani s-au dedicat să ofe re consumatorilor cea mai pură miere de
Manuka din Nouă Zeelandă, folosind cele mai bune practice în apicultură. În prezent a 3-a generație de apicultori din familie își folosește cunoștințele și experiență pentru a avea grijă de peste 50000 de stupi, localizați în cele mai isolate zone din Nouă Zeelandă. Compania noastră crede cu tărie în valorile familiei, în relațiile de durata, inovație și onestitate. “ Familia este inima stupului nostru “ Ce deosebește mierea de
Manuka de celelalte tipuri de miere? Mierea de manuka provine din nectarul florilor arbustului de manuka (Leptospermum scoparium), originar din Nouă Zeelandă. Mierea de manuka s-a făcut remarcată în lumea medicală datorită proprietăților sale antibacteriene deosebite față de toate celelalte tipuri de miere, că urmare a cercetărilor făcute de Prof. dr. Peter Molan în cadrul Universitățîi Waikato din Nouă Zeelandă. Acesta a descoperit în 1981 că activitatea peroxidului de hidrogen din mierea de Manuka, care îi conferă proprietățile antibacteriene unice, este mult mai mare decât în oricare alt tip de miere. Sustantele active răspunzătoare pentru activitatea antibacteriana non peroxidica sunt metilglioxalul (MG) și dihidroxiacetona (DHA), care se găsesc predominant în mierea de Manuka. Cercătările efectuate pe parcursul a aproape 40 de ani au dezvăluit proprietățile terapeutice remarcabile ale mierii de manuka: antibacteriene, antimicrobiene, antifungice, antiseptice, antivirale, antiinflamatorii și antioxidante. Mierea de manuka susține intens sistemul imunitar și sănătatea organismului, fiind un remediu natural extrem de eficient. Însă nu toată mierea de manuka este activă, ci doar mierea de manuka care conține un nivel ridicat al markerilor specifici ( MG și DHA). Standardul de calitate UMF® măsoară și garantează nivelul substanțelor active prezente în mod natural în mierea de manuka, care îi conferă proprietățile antibacteriene de excepție. UMF® = GARANȚIA CALITĂȚIi UMF® (Unique Manuka Factor = factorul unic Manuka) este singurul sistem de evaluare, care determină puterea antibacteriană a mierii de manuka, prin măsurarea tuturor celor 3 markeri cheie prezenți în mierea de manuka (nu doar a unuia singur, analizat izolat): 1.nivelului de metilglioxal (MG) = indică activitatea peroxidului de hidrogen ⃰ 2.nivelului de dihidroxiacetona (DHA) = indică activitatea peroxidului de hidrogen ⃰ 3.leptosperin = substanță care indică că mierea de Manuka este 100% AUTENTICĂ, deoarece se găsește exclusiv în nectarul florilor de Manuka. ⃰Nivelul activității peroxidului de hidrogen este indicatorul proprietăților antibacteriene ale mierii de manuka. Cu cât acesta este mai ridicat, cu atât mierea de manuka are efect antibacterian mai puternic. UMF® este o marcă înregistrată, internațional recunoscută și verificabilă, utilizată doar de către producătorii licenţiaţi din Nouă Zeelandă. Este singurul standard de calitate care stă în spatele cercetărilor efectuate asupra mierii de manuka şi totodată un sistem de clasificare care garantează că mierea de manuka este 100% pură și activă (are nivel ridicat de DHA și MG), ceea ce înseamnă că are proprietăți antibacteriene deosebite față de mierea obișnuită. În c