Miere poliflora g Mierea poliflora este o Miere cu nuanţe de chihlimbar cu un parfum deosebit puternic ce scoate in evidenţa multitudinea de arome diferite de polen Albinele culeg nectarul florilor multicolore diverse care cresc pe colinele transilvanene si le imbina armonios in aceasta savuroasa Miere Mierea este un aliment inzestrat cu proprietaţi curative sau cosmetice absolut extraordinare cunoscute inca din timpuri stravechi Astfel Hipocrate folosea mierea pentru a trata boli respiratorii intestinale sau renale si pentru a ingriji plagile celor raniţi in lupte Mierea este o sursa de sanatate pentru organism dar trebuie sa ne asiguram ca nu a fost prelucrata complex industrial Astfel daca este incalzita peste nivelul de grade C mierea isi pierde proprietatile terapeutice devenind chiar toxica prin transformarea zaharurilor in aldehidahidroximetilfurfurol Un mic pont o Miere prelucrata termic se gaseste intotdeauna in stare lichida In mod natural mierea de calitate superioara cristalizeaza dupa un interval de timp mai lung sau mai scurt in functie de originea florala altfel spus de raportul fructozaglucoza.
Miere poliflora g Mierea poliflora este o Miere cu nuanţe de chihlimbar cu un parfum deosebit puternic ce scoate in evidenţa multitudinea de arome diferite de polen Albinele culeg nectarul florilor multicolore diverse care cresc pe colinele transilvanene si le imbina armonios in aceasta savuroasa Miere Mierea este un aliment inzestrat cu proprietaţi curative sau cosmetice absolut extraordinare cunoscute inca din timpuri stravechi Astfel Hipocrate folosea mierea pentru a trata boli respiratorii intestinale sau renale si pentru a ingriji plagile celor raniţi in lupte Mierea este o sursa de sanatate pentru organism dar trebuie sa ne asiguram ca nu a fost prelucrata complex industrial Astfel daca este incalzita peste nivelul de grade C mierea isi pierde proprietatile terapeutice devenind chiar toxica prin transformarea zaharurilor in aldehidahidroximetilfurfurol Un mic pont o Miere prelucrata termic se gaseste intotdeauna in stare lichida In mod natural mierea de calitate superioara cristalizeaza dupa un interval de timp mai lung sau mai scurt in functie de originea florala altfel spus de raportul fructozaglucoza