Mierea de SALCAM este foarte usor asimilata de organism, conferind energie, substante bioactive si nutritive.
In total, mierea de SALCAM contine 435 substante.
Mierea de SALCAM este monoflora, fiind produsa in marea majoritate dintr-o singura specie de planta - salcam.
Proprietatile mierii de salcam:culoare: incolora, galbena-aurie, galbena-deschisamiros-gust: placut, dulce, caracteristic mierii de salcamconsistenta: uniforma; fluida sau vascoasa, fara semne de cristalizareIndicatii terapeutice:Mierea de SALCAM este recomandata in urmatoarele scopuri:infectii bronho-pulmonareimpotriva astmului, guturaiului, reumatismuluiajuta somnulajuta circulatia sangeluiin scleroza, pneumonie, tuberculozain tulburari de memoriecancer, afectiuni cardio vasculare.
Mierea de SALCAM a fost denumita si hrana vie.
Continut:Mierea de SALCAM detine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, acizi organici (lactic, malic, oxalic, citric), compusi aromatici, fitohormoni, flavoane, flavonoide, dextrina, compusi ai azotului.
Mierea de SALCAM detine un continut de fructoza mai mare decat al altor tipuri de MIERE (41,7%) si contine 10% zaharoza si maltoza si 34,7% glucoza, avand pH-ul 4.
Calitatile sale sunt recunoscute inca din antichitate.
Mierea de SALCAM este foarte usor asimilata de organism, conferind energie, substante bioactive si nutritive