Descriere - Boabele de cacao sunt pretuite de azteci inca din antichitate datorita proprietatilor afrodisiace, antioxidante si gustului placut.
- Nu contin zahar si sunt o sursa excelenta de proteine, grasimi, carbohidrati, fibre, fier, calciu, magneziu, vitamine B, C si E.
- Cacaua stimuleaza sistemul nervos, ajuta la buna functionare a creierului si la cresterea concentrarii, stimuleaza eliberarea endorfinei si a serotoninei (hormonii fericirii), cu potentiale efecte antidepresive.
Proprietati - Exita trei tipuri de boabe de cacao folosite in industria de producere a ciocolatei: boabele nobile de cacao Criollo, cele comune Forastero si un soi hibrid intre cele doua numit Trinitario.
- Tipul de cacao Criollo este un soi vechi, nehibrid, care produce boabe \'fine si aromate\' si care sunt de departe cele mai greu de gasit, cele mai scumpe si cele mai renumite pentru complexul lor de arome si gustul desavarsit.
- Faptul ca doar o mica pare din productia mondiala de boabe de cacao provine din arborii de cacao din soiul criollo, se datoareaza faptului ca ei sunt niste arbori foarte delicati, foarte predispusi la boli si ca urmare produc un numar mic de boabe de cacao.
Continut - O punga contine 125g Miez din boabe de cacao, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: 100% Miez din boabe de cacao ecologice (Theobroma Cacao).
Consum - Boabele crude de cacao au un gust usor amarui si se pot folosi in diferite retete de deserturi si gustari proteice sanatoase.
- Consuma cacaua in special dimineata, pentru efectul sau energizant.
- Dupa deschidere, pastreaza produsul la temperatura camerei, in punga bine inchisa.
- Fereste-l de umiditate si de razele directe ale soarelui.
. *=agricultura ecologica
- Valori nutritionale/100g: energie 643 kcal, grasimi 61,3g(din care acizi grasi saturati 40,6g), carbohidrati 31g(din care zaharuri 0g), sare 0,18g, fibre 4g, proteine 16,8g.
- Produs vegan, fara gluten, fara organisme modificate genetic.
- Tara de origine: Peru.
Descriere - Boabele de cacao sunt pretuite de azteci inca din antichitate datorita proprietatilor afrodisiace, antioxidante si gustului placut.
- Nu contin zahar si sunt o sursa excelenta de proteine, grasimi, carbohidrati, fibre, fier, calciu, magneziu, vitamine B, C si E.
- Cacaua stimuleaza sistemul nervos, ajuta la buna functionare a creierului si la cresterea concentrarii, stimuleaza eliberarea endorfinei si a serotoninei (hormonii fericirii), cu potentiale efecte antidepresive.
Proprietati - Exita trei tipuri de boabe de cacao folosite in industria de producere a ciocolatei: boabele nobile de cacao Criollo, cele comune Forastero si un soi hibrid intre cele doua numit Trinitario.
- Tipul de cacao Criollo este un soi vechi, nehibrid, care produce boabe \'fine si aromate\' si care sunt de departe cele mai greu de gasit, cele mai scumpe si cele mai renumite pentru complexul lor de arome si gustul desavarsit.
- Faptul ca doar o mica pare din productia mondiala de boabe de cacao provine din arborii de cacao din soiul criollo, se datoareaza faptului ca ei sunt niste arbori foarte delicati, foarte predispusi la boli si ca urmare produc un numar mic de boabe de cacao.
Continut - O punga contine 125g Miez din boabe de cacao, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: 100% Miez din boabe de cacao ecologice (Theobroma Cacao)