Descriere - Migdalul (Prunus dulcius) apartine familiei Rosaceelor si subfamiliei Prunoidaceelor(genul Amygdalus).
Astazi plantatiile de migdal se gasesc in Grecia, Italia, Spania si California.
- Contin vitamina E, vitamine din complexul B, acizi grasi Omega 6, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, fier, calciu, acid folic, proteine si fibre
- De altfel, studiile arata ca 20-25 de Migdale (circa 40 de grame) consumate zilnic acopera 12 la suta din cerintele nutritionale de proteine ale organismului si 35 la suta din necesarul de vitamina E, un antioxidant care contribuie semnificativ la prevenirea cancerului.
- In plus, aceeasi cantitate de Migdale contine echivalentul de calciu al unui sfert de ceasca de lapte.
- Migdalele au o aroma dulce, fina si agreabila.
- Ele sunt o gustare hranitoare intre mese, capabile sa-ti ofera o stare de satietate intr-un mod sanatos si rapid.
Proprietati - Pretiosii samburi asigura organismului portia necesara de acizi grasi simplu si multiplu nesaturati, de vitamina B si E, de proteine si calciu, magneziu, acid folic si potasiu.
- Aceste importante substante hranitoare au un efect pozitiv asupra organismului si a sanatatii noastre.
- Delicioase si hranitoare, migdalele reprezinta gustarea perfecta mai ales atunci cand esti stresat si obosit.
- Contribuie la reducerea nivelului colesterolului -rau\' din sange, dar si la prevenirea diabetului zaharat, un factor major de risc in aparitia bolilor de inima.
- Astfel, cele mai noi studii arata ca migdalele contribuie la combaterea obezitatii si imbunatatesc raspunsul organismului la insulina, normalizand nivelul glicemiei.
- Datorita concentratiei ridicate de proteine, de fibre si de grasimi mononesaturate, migdalele stimuleaza digestia si ajuta la combaterea constipatiei.
- In plus, acestea accelereaza metabolismul si induc rapid senzatia de satietate, putand fi incluse cu succes in dieta persoanelor care doresc sa slabeasca.
- Totusi, acestea nu trebuie sa consume mai mult de 40 de grame de Migdale pe zi, deoarece au un indice caloric crescut.
Continut - O punga contine 200 de grame de Migdale europene, produs certificat ecologic.
- Produs RAW-VEGAN.
- Tara de provenienta: Italia.
- Poate contine urme de coji si arahide.
Consum - Potrivite pentru copt, rontait, dar si pentru prepararea diverselor deserturi, ideale pentru sportivi.
- Pot fi consumate in orice moment al zilei.
.
El poate atinge o inatime de pana la 6 m.
- Migdalul este originar din Orientul Mijlociu si Asia Centrala, unde este cultivat de aproximativ 4000 de ani.
Descriere - Migdalul (Prunus dulcius) apartine familiei Rosaceelor si subfamiliei Prunoidaceelor(genul Amygdalus)